Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 saker som gör mig glad idag

NU HITTAR NI MIN NYA BLOGG HÄR (KLICK!)

 → Våra bord kommer i morgon!

Vi trodde att vårt nya matbord samt soffbord från Nordiska Galleriet skulle komma i mitten av mars men idag ringde budfirman och båda borden står på deras lager och är redo för leverans. Så i morgon faller de sista stora pusselbitarna på plats här i lägenheten, det ska bli så kul!

→ Vi har varit på date night på Oaxen Slip i kväll!

Mattias bokade bord åt oss på Oaxen Slip i kväll och vi har båda jobbat så mycket de senaste veckorna och sett ganska lite av varandra så det var så härligt med en riktig date night. Vi pratade mycket jobb och planerade kommande resor i vår/sommar. Vår relation är verkligen en sådan som behöver underhållas, vi älskar att umgås och gör det gärna mest hela tiden men en hel del av vår tid ägnar vi åt våra egna projekt, vänner och jobb så vi har som regel att ha minst en kväll eller dag i veckan med kvalitetstid för att hinna uppdatera varandra med läget och känna att vi är ett team precis som man ska vara i en relation.

→ Matilda ska jobba mer för mig från och med 1a mars!

Yes, nu är det klart, från och med den 1a mars ska Matilda och jag jobba minst 1,5 dag varje vecka tillsammans med ambitionen att det ska bli minst halvtid längre inom en snar framtid. Det ska bli så magiskt, vi har så många idéer och planer för att bli mer effektiva tillsammans, utveckla bloggen, mina sociala medier och frigöra tid för min del så att jag kan satsa på mitt nya företag och samtidigt hinna med bloggen precis som vanligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina! Vad mysigt med date night <3 Har en liten fundering. När du skriver att ni inte har hunnit ses så mycket på det senaste – innebär det att den ena har hunnit gå och lägga sig när den andra kommer hem och vice versa och att ni bokstavligen inte setts något alls? Eller äter ni fortfarande middagar ihop och hinner ses en liten stund på kvällen? Anledningen till att jag undrar är för att jag och min sambo själva har samma "problem" – men jag räknar liksom inte in de kvällarna man äter en snabb middag ihop framför en serie, tycker inte riktigt att det är kvalitetstid. 🙂 Stor kram!

  A 2018-02-22 17:24:11
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej A! Jag är precis som du och räknar inte kvällar när vi äter en snabb middag ihop framför jobb eller en serie som kvalitetstid. Kvalitetstid är när vi får prata och ha varandra uppmärksamhet i några timmar över en trevlig middag eller annat 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2018-03-01 12:12:03
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry