Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en söndag på landet

NU HITTAR NI MIN NYA BLOGG HÄR (KLICK!)

Har ni haft en fin måndag so far? Jag har varit otroligt effektiv och blev klar med det mesta på min att göra-lista innan lunch så nu har jag fixat med en massa grejer som jag egentligen skulle göra i morgon. Jag älskar sådana här måndagar!

Och jag vet exakt varför jag känner mig så i fas trots min förkylning som vägrar släppa. Det är tack vare att vi fick spendera ett helt dygn på landet i helgen. Vi åkte ut på eftermiddagen, städade när vi kom fram, lagade köttbullar med mos och gräddsås, frukt och choklad till dessert och sedan tände vi en ordentlig brasa och kröp ner i soffan tillsammans.

Igår vaknade jag utvilad redan vid åtta så jag steg upp, gjorde en kopp kaffe och tittade på Nyhetsmorgon en stund innan jag tog en långpromenad i snön med Charlie. Hon är så rolig den där lilla saken för hon vägrar att gå i början, lyfter på tassen som hon gör när hon får kramp av kylan och jag får bära henne hela vägen bort till viken som tar runt 20-25 minuter. Väl framme säger jag ”Ok, nu går vi hem till Mattias igen!” och då knatar Charlie på i full fart hela vägen hem, jätteglad och utan minsta tecken på kramp i tassarna av kylan. Inte är hon dum den där lilla damen men nästa gång blir det andra bullar, det är däremot så svårt att veta när hon får ont på riktigt och när hon fejkar och man vill ju inte skada de där små liven.

Väl tillbaka i huset så lagade vi lunch, jobbade en stund, förberedde inför pappas ankomst kommande helg och sedan åkte vi inte till stan på kvällen igen. Vid halv sju mötte vi upp Jonathan och Mikaela på Sergel-biografen och såg The shape of water som har fått 13 Oscarsnomineringar. Galet! Det var absolut inte den bästa film jag har sett men den är otroligt vacker, välgjord och jag kan rekommendera alla att se den. Tänk er lite Amelie från Montmarte goes sci-fi och jag älskar Amelie från Montmarte! Det bästa av allt är hur de knyter samma början av filmen med slutet. Jag skulle så gärna dela det här med er men jag vill inte spoila det för er som ska se filmen. Är det någon som har sett The Shape of Water? Vad tyckte ni?

Puss på er och ha en fin måndagskväll så hörs vi i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Min sambo och jag såg The shape of water igår och vi gillade också filmen. Dock mest det grafiska för storyn i sig hade kunnat vara bättre, man hade kunnat djupdyka mer i vissa saker och låta andra vara men den får en trea för story och en femma för det visuella så sammantaget en fyra tyckte i alla fall vi =)

  Li 2018-02-19 20:01:55
  Svara
  • Svar på Lis kommentar.

   Jag håller verkligen med, storyn var inte så fängslande som jag hade hoppats men det visuella var så välgjort. Kram

   Linn Herbertsson 2018-02-20 09:37:36
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry