Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min dag i bilder – Alla Hjärtans Dag-presenter, jobblunch med Johan och bebismys

Igår vaknade jag tidigt och åt frukost och njöt ett tag till av stämningen som låg kvar i lägenheten efter vår Alla Hjärtans Dags-kväll! Jag satte mig med datorn och läste genom era kommentarer och skrattade högt åt era berättelser om kvarglömda hundar och barn, haha, ni är så fantastiska och tack för att ni ger min vardag guldkant!

Jag och Mattias hade egentligen bestämt att vi inte skulle ge några Valentine’s-presenter men jag var ju hemma under dagen och satte mig och pysslade ihop ett litet häfte med kärlekscheckar. Jag har hunnit ge honom det mesta han önskar sig i fysisk form i födelsedagspresent och julklapp så den här gången blev det en present i form av kvalitetstid. Gos i håret, romantisk middag (jag lagar ju sällan middag så det kan bli intressant), date night på en restaurang vi har velat besöka ett tag och lite annat mysigt.

Sedan var det dags för frukost nummer två så jag och Charlie promenerade genom Humlegården och upp till Linnegatan där Assefa har sitt kontor. De bjöd in till frukost tillsammans med Viktoria Chan och huvudpersonen i fråga var hemma från Shanghai. Det var så kul att äntligen få träffa Viktoria, jag har burit hennes design i ett par år nu och det visade sig dessutom att hon är en fellow skåning vilket jag inte hade en aning om.

Vi åt overnight oats och bananbröd som smälte i munnen när man tog en tugga och sköljde ner med en grön smoothie!

Den här lilla tjejen brukar ju få höra att hon är söt men igår fick hon så mycket uppmärksamhet så jag trodde att hennes ego skulle blåsa upp och explodera över hela den fina mattan. Det började med de här två gulliga tjejerna som kliade och tog bilder av henne och snart så satt det ett helt kompani runt mattan och beundrade lilla Charlie, haha så gulligt. Hon gillar ju egentligen inte uppmärksamhet från människor hon inte känner så hon satt och stirrade på mig emellanåt med en blick som sa ”snälla, ta mig härifrån”….

…. men hon fick vänta ett tag. Vi skulle ju kika genom Victoria Chans kollektion AW18 och ta lite bilder så klart. Här är jag med två favoriter, Joanna och William! Victoria nämnde att hon är mest uppmärksammad i press för hennes långklänningar men för mig är hon absolut bäst på kostymer och set vilket hon tydligen ska satsa ännu mer på och ingen kunde vara gladare än jag för det. Ni minns väl min favoritkostym va?

Efter ett par timmar framför datorn så mötte jag upp Johan nere på fyran och så åt vi lunch tillsammans!

Varje dag finns det buffé för runt en 100-lapp och jag gillar när man kan plocka ihop precis det man är sugen på. Igår blev det fisk och en massa grönsaker. Vi gick genom min affärsplan och Johan har ju drivit bolag hela sitt vuxna liv så han gav mig så mycket bra tips att tänka på nu när jag ska starta ett nytt AB. Jag har tagit mycket hjälp av mina närmsta vänner inför uppstarten och är så tacksamma för att de tar sig tid och är så peppade på min idé. Det betyder allt!

Och så dagens höjdpunkt! När Stina kom upp på en fika efter lunch och hade min älskling Maximilian med sig. Jag är så kär i den här lilla killen och får inte nog av honom. Vi pussades massor och jag längtar redan tills nästa gång vi ses! Jag och Stina bestämde att de får bli en gång i veckan framöver för han växer så fort och det händer alldeles för mycket mellan gångerna vi hinner ses.

Jag visade Stina mina magiska örhängen som Mattias överraskade mig med när han kom hem från jobbet i onsdags. Jag är ju ganska dålig på smycken själv och har några favoriter som jag alltid använder och de flesta har jag faktiskt fått av Mattias. Jag älskar smycken som har en djupare betydelse för mig och jag har länge tänkt att jag ska investera i ett par statement-örhängen så jag blev så otroligt glad för Mattias visste inte ens om det här utan hade bara tyckt att de var så otroligt snygga och skulle passa mig. Världens bästa! Och efter ett par timmar på kontoret gick jag hem och fortsatte att jobba. Middagen intogs i sällskap av datorn så det blev inte fler bilder av min dag än så här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry