Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en riktigt jobbig Alla Hjärtans Dag

Hej på er!

Jag vaknade upp i morse och mådde helt ok men jag har lite feber som kommer och går så jag stannar hemma idag och försöker kurera mig. Jag vaknade dessutom upp med en riktigt jobbig insikt i morse! Jag kände mig alldeles tom och från ingenstans insåg jag att jag aldrig kommer lyckas fylla det tomrum som mamma och Matti har lämnat efter sig.

Den senaste tiden har jag försökt sörja mindre och fylla mitt liv med mer kärlek för den familj och de fantastiska vänner jag har kvar. Jag är lyckligt lottad, jag har en helt fantastisk kille, pappa, hund och vänner som jag älskar över allt annat men ändå vaknade jag och kände mig så otroligt ledsen och avtrubbad idag.

Avtrubbad från allt som kan liknas vid glada känslor och kärlek som jag brukar känna dagar som dessa och istället hade jag en stor klump i magen. En klump av överbliven kärlek som jag inte vet var jag ska göra av om jag inte får ge den till mamma och Matti. Hjärnan är intressant på så vis, för den kan lätt lura oss att tro att allting är ok och när vi minst anar det så påminner den oss om att så inte är fallet. Det var bara hjärnan som försökte skydda oss från de där riktigt jobbiga känslorna som vi är så rädda för att närma oss på riktigt!

Jag saknar att få uppvakta mamma under dagar som Alla Hjärtans dag, det finns ingen som uppskattade min kärlek på samma sätt som hon gjorde och det fattas mig. Så idag ska jag sluta låtsas om som att jag är helt ok med allting och bara må riktigt dåligt och det här blir nog det sista ni hör från mig. Jag återkommer i morgon och under tiden önskar jag er en riktigt fin Alla Hjärtans Dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Linn, att vara lyckligt lottad innebär inte att man alltid måste vara på ett strålande humör. Det är ok att vara ledsen. Hoppas inte att du känner att du måste förklara för din omgivning (däribland oss) att även du kan vara ledsen, det är mänskligt. <3 Skönt att läsa i senare inlägg att dagen blev bättre!

  M 2018-02-15 20:58:16
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Tack för din tilltänkta kommentar, jag vet det men det är bra att höra det ibland också 🙂 kram

   Linn Herbertsson 2018-02-20 09:34:27
   Svara
 • Karlek o kramar till dig!

  Elli 2018-02-14 22:10:58
  Svara
 • Min mormor gick bort igår förmiddag. Hon var gammal och har levt ett lyckligt liv.

  Ingen annan har dött i min familj när jag varit vuxen. Din sorg är nog den enda jag varit med om, på riktigt. Tack. Nu känns det normalt att skratta och gråta om vartannat. Hade nog känt mig galen om jag inte hade läst om hur det var för dig.

  <3 2018-02-14 21:21:21
  Svara
  • Svar på <3s kommentar.

   hej där! Jag beklagar innerligt och är glad att du finner styrka i min blogg, det betyder så mycket för mig och tack för din fina kommentar. Ta hand om dig och hör av dig om det är något. Kram

   Linn Herbertsson 2018-02-20 09:33:40
   Svara
 • Gokväll fina du som alltid inspirerar… Har inte följt dig så länge men har förstått att du mist din mamma o bror. Förstår din känsla man försöker och vill så gärna gå vidare. Man har fina människor omkring sig och vissa dagar känner man jag funkar och är ok. Men sen kommer det som en våg över en och man kan inte riktigt sätta ord på det. Man blir så ledsen det bara kommer. Det är ju dessa dagar som man inte orkar förklara för att alla tror att man är ok. Jag miste min älskade syster i en hjärtinfarkt och var borta direkt, hon var min bästa vän vi var så tajta. Tre månader senare dog min bror i en hjärtinfarkt och var borta direkt…tror inte att jag någonsin kommer att förstå. Livet går vidare men jag är inte densamma. Ta hand om dig och tillåt dig att ha dina dagar, skriv promenera. De är med dig varje dag men på ett annat sätt. Kram Kristina

  Kristina 2018-02-14 21:20:22
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Kristina, jag finner inga ord och beklagar innerligt det du går genom. Jag kan förställa mig din sorg till viss del men det är ju så individuellt. Jag hoppas du mår så bra som det bara går och tar hand om dig. Du är väldigt duktig på att sätta ord på känslor, tack för det. Kram

   Linn Herbertsson 2018-02-20 09:17:47
   Svara
 • Förstår dig precis, stoor kram till dig! Hoppas du får en riktigt mysig kväll iaf.

  LN 2018-02-14 19:27:04
  Svara
 • Känner samma. Kram till dig. <3

  Me 2018-02-14 18:42:51
  Svara
 • Kram!

  Mikaela 2018-02-14 18:08:35
  Svara
 • Kram!! ❤️

  Mia 2018-02-14 17:11:35
  Svara
 • när min mamma gick bort så fick jag dessa ord skickade till mig:
  Those we love and lose are no longer where they were before. They are now forever wherever we are. 💕 hoppas du också finner lite tröst av detta, de är alltid där du är!

  Eva 2018-02-14 16:11:59
  Svara
 • All kärlek till dig Linn <3 Ta hand om dig.

  Anna-Karin 2018-02-14 15:01:49
  Svara
 • Krya på dig

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 2018-02-14 14:19:23 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
 • Vill skicka massa varma kramar från mig till dig, speciellt idag <3 KRAM

  Frida 2018-02-14 13:57:53
  Svara
 • Finaste Linn, ta hand om dig. Och jag tycker det ar valdigt halsosamt att du later dig sjalv kanna dessa jobbiga kanslor – man ska absolut se det vackra i livet, men det betyder inte att man inte kan kanna efter da det ar tungt och sitta med den kanslan sa lange det kanns som det behovs. Skickar tusen kramar at ditt hall!

  Sandra 2018-02-14 13:54:50
  Svara
 • ”Sorg är kärlek som blivit hemlös”. KRAM

  Tove 2018-02-14 13:32:20
  Svara
 • Det är så sorgligt att inte kunna få ge massa kärlek man har inom sig, till dom man vill ge det till 🙁

  Ge dig själv massa kärlek hela dagen, det är du verkligen värd !

  Stor Kram .

  elin 2018-02-14 13:26:38
  Svara
 • Stor kram och ta hand om dig.

  Deniz 2018-02-14 12:01:54
  Svara
 • Stor kram och ta hand om dig vackra Linn.

  D 2018-02-14 12:01:23
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry