Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 7 – en planlös alla hjärtans dag, russebuss och en helt ok bakfylla

veckans planer 

Hej måndag! Jag ska ha en administrativ måndag var det tänkt, jag ska kolla över en massa utgifter, se vad som dras på mig privat som egentligen borde ligga på mitt företag, planera lite strategi och struktur framöver och se över ett upplägg för hur jag och Matilda kan jobba ihop. Jag älskar sådana här dagar när jag har avsatt tid för det administrativa utan att det blir stressigt. Just nu sitter jag i soffan här hemma och har så mysigt och bra work flow så jag får se om jag kanske stannar här idag. Sandra kommer hit på lunchen och det ska bli kul att visa henne lägenheten, det var längesen hon var här. I morgon har jag och Matilda bokat upp hela förmiddagen och på eftermiddagen blir det jobb med mitt andra företag, eller det som ska bli mitt andra företag den här veckan. Affärsplanen är klar, jag har en tydlig bild över vad jag är ute efter, jag har redan köpt domäner så nu ska företaget registreras och vi får se om jag lyckas få namnet jag är ute efter. På onsdag är det själva Alla Hjärtans Dag men än så länge är jag planlös, Mattias har varit sjuk fram och tillbaka i snart två veckor så vi har inte riktigt vågat boka något, om han fortfarande är dålig så styr jag upp något riktigt mysigt här hemma istället. På torsdag startar jag min morgon med frukost med ett av mina favoritmärken Viktoria Chan, jag har ju bl.a. en kostym av henne som är min absoluta favorit i garderoben, det ska bli så spännande att få se vad för magi hon har skapat inför våren och sommaren. Direkt efter frukosten blir det kontoret och på eftermiddagen ska jag fika Stina och Maximilian, vår lunch i lördags gick så fort och jag har saknat dem så mycket så vi bestämde att vi skulle ses den här veckan igen. På kvällen ska jag få testa på Barrys Bootcamp som nyligen öppnade i Stockholm, det är Lace Laboratory som bjuder in till ett träningspass och det ska bli så kul! På fredag är vi några tjejer som ska äta frukost hos Soft Goat och kika på vårnyheter, sedan blir det kontoret och på kvällen ska vi på middag hos Kajsa och Theo med hela Mykonosgänget, det var längesedan som vi alla sågs nu så det ska bli väldigt härligt och på lördag åker vi ut till landet, jag har inte varit där på över en månad nu så det ska bli väldigt mysigt.

veckans bästa

Jag kunde ju inte berätta för er eftersom det var en överraskningfest men i lördags firade vi bästa Petra som fyllde 30 år i fredags. Det var hennes kille Markus och bästa vän Linn som hade planerat det här ett bra tag så när Petra var iväg på middag med några vänner så samlades vi andra hemma i deras lägenhet och gjorde stället riktigt festfint. Det var helt underbart att få se Petras reaktion när hon fick av sig ögonbindeln och hörlurarna, vilken lycka! Vi hängde kvar i lägenheten i flera timmar innan vi gick på en riktigt rivig partybuss och fick känna oss som russebuss-gängen i Skam för en timme innan vi hoppade av utanför Fou där vi dansade bort resten av natten. Vilken kväll alltså och jag är fortfarande alldeles lycklig i kroppen!

veckans sämsta

Trött men lycklig, haha! Jag hade räknat med att vara ganska sliten igår men som tur var så mådde jag inte dåligt men jag var så otroligt trött. Jag sov fram och tillbaka hela dagen och känner mig fortfarande trött idag, jag ogillar verkligen att vara bakis nuförtiden men den här gången var det så värt det!

veckans låt

Det var riktigt bra musik på Fou i lördags, rnb blandat med house och som ni vet så är jag en sucker för rnb och har suttit och lyssnat på den här (klick!) rnb-listan hela morgonen. Riktigt bra Monday mood!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Linn! Vill bara föreslå mer styckesindelning i dina texter. Tycker det är otroligt maffigt att plöja genom en text utan styckesindelningar, framförallt när man bara ”skojläser” som man ju gör med en blogg, och jag tror inte jag är ensam om det. Orkade till exempel inte ens försöka läsa dina veckans planer i det här inlägget. Verkligen bara ett förslag, gillar din blogg jättemycket!

  Frida 2018-02-12 16:28:23
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida! Tack för konstruktiv kritik, jag gillar när ni tycker till i bloggen och tar åt mig av det du säger. Det kommer bli ny design och förbättringar så fort jag flyttar bloggen om några veckor och då ska jag även se över styckesindelning och hur det uppfattas när texten har blivit snäppan mindre. Kram på dig och vad glad jag är att du gillar bloggen

   Linn Herbertsson 2018-02-20 09:08:14
   Svara
 • Så kul med partybuss!

  Josefine 2018-02-12 14:33:35 http://bluedent.se/
  Svara
 • Hoppas att du får en fantastisk vecka

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 2018-02-12 12:06:20 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry