Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

så mycket kärlek och känslor idag

Jag känner bara sådan otrolig kärlek och tacksamhet idag! 

Så länge jag inte blir bakis så att jag mår illa nuförtiden så blir jag istället väldigt sentimental, glad och kärleksfull, haha. Jag gillar det för det är ganska nytt för mig. Förr blev jag sällan sentimental och grät i princip aldrig, nu gråter jag en skvätt så fort något bra händer och jag älskar det! Att känna så starkt för någon eller någonting så att känslorna inte har någon annanstans att ta vägen än att omvandlas till fysisk form. Det är jag väldigt tacksam för!

Det var egentligen bara det jag ville säga med det här inlägget när jag började skriva det. Marilou har en stor del att göra med all kärlek och tacksamhet som sprudlar inom mig idag och Maria har lovat att de ska ringa på Face Time i kväll, äntligen ska jag få se lite mer av henne. Jag har fått så många bilder och videor men får liksom inte nog av henne, hon blir bara sötare för varje dag som går också, helt galet!

Sandra var här på lunchen och vi hade så mysigt så hon kommer hit snart igen och sover över ikväll. Det var längesen vi hann hänga eftersom vi har varit bortresta i omgångar så vi har massor att ta igen. Jag har tänt ljus i hela vardagsrummet, ska hitta någon härlig film och så gissar jag att vi somnar på soffan. Tjejkväll när den är som bäst helt enkelt och min lilla sjukling får hålla sig i sovrummet i kväll men han har som tur är troget sällskap av lilla Charlie.

Nu ska jag sätta mig och stirra på min telefon tills Maria ringer så att jag inte riskerar att missa hennes samtal, haha, jag hoppas ni får en fin måndagskväll så hörs vi imorgon, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, din vita klänning är så snygg. Var kommer den ifrån?

    Tina 2018-02-13 11:40:35
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry