Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

affärsplan och ritningar – check

Hej fredag!

Vilken härlig fredagsfeeling idag med solen som skiner va? Jag sov dock knappt i natt och är så trött nu så att mina ögon går i kors. Jag har suttit och gjort klart de sista ritningarna och texterna till affärsplanen hela morgonen och nu ska jag svira om och ta med mig Charlie bort till Ett Hem där vi ska på lunchevent tillsammans med Wakakuu och 2ND DAY, mysigt.

Jag längtar tills jag kan visa er mer av min nya företagsidé men det är först lite detaljer och beslut som måste falla på plats. Det är så sjukt kul att sitta och skissa och jag har varit uppe sent varenda kväll den här veckan för jag kan inte slita mig från den kreativa delen i den här processen. Det känns så rätt det här och jag ska jobba vidare resten av helgen, jag har satt en en deadline på mig själv till nästa vecka.

Jag hoppas ni får en riktigt härlig fredag och jag kikar in här lite senare om jag inte totaldäckar när jag kommer hem igen, haha, trött tjej. Puss & kram så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry