Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

affärsplan och ritningar – check

Hej fredag!

Vilken härlig fredagsfeeling idag med solen som skiner va? Jag sov dock knappt i natt och är så trött nu så att mina ögon går i kors. Jag har suttit och gjort klart de sista ritningarna och texterna till affärsplanen hela morgonen och nu ska jag svira om och ta med mig Charlie bort till Ett Hem där vi ska på lunchevent tillsammans med Wakakuu och 2ND DAY, mysigt.

Jag längtar tills jag kan visa er mer av min nya företagsidé men det är först lite detaljer och beslut som måste falla på plats. Det är så sjukt kul att sitta och skissa och jag har varit uppe sent varenda kväll den här veckan för jag kan inte slita mig från den kreativa delen i den här processen. Det känns så rätt det här och jag ska jobba vidare resten av helgen, jag har satt en en deadline på mig själv till nästa vecka.

Jag hoppas ni får en riktigt härlig fredag och jag kikar in här lite senare om jag inte totaldäckar när jag kommer hem igen, haha, trött tjej. Puss & kram så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind