Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

två favoriter

JAG HAR BLIVIT MOSTER! 

Alltså jag går runt med så mycket kärlek och känslor som bara väller ur mig idag! Klockan 01.28 i natt kom Marilou till världen och när jag vaknade i morse hade Maria och Maxime skickat en uppdatering och ett gäng bilder på Whats App och jag grät som ett litet barn där jag satt i soffan framför Nyhetsmorgon. När Sofia vaknade stod jag utanför dörren till hennes rum med ett stort leende och hon nästan hoppade ut ur dörren i mina armar och så kramades vi och gratulerade varandra, haha. Det känns så stort att hon är här och nu har jag helt plötsligt två barn i mitt liv som jag älskar över allt annat, Maximilian och Marilou. Jag och Sofia har egentligen bestämt med Maria att vi ska komma och hälsa på andra helgen i mars men just nu känns en månad som väldigt lång tid. Vi får se hur de nyblivna föräldrarna känner sig och om vi kan hälsa på lite tidigare.

Nästa känslorush fick jag när jag kollade genom de här bilderna som jag tog på Matilda och Charlie häromdagen! Två favoriter, en som jag får hänga med varje dag och en som jag önskar att jag fick hänga med alla dagar i veckan, vi har så roligt och jobbar så otroligt bra tillsammans. Ni har ju aldrig fått se bilder av Matilda tidigare men här har ni henne, min stjärna! Hon älskar dessutom hundar och Charlie börjar sakta men säkert acceptera Matilda och extra mycket de dagar när Matilda har tid över att sitta och klia henne lite, haha. Jag är väldigt glad att två av mina favoriter kommer så bra överens och om Matilda börjar jobba halvtid med mig kommer de få hänga ännu mer. Vi håller på att kika på ett upplägg nu och jag hoppas att vi har det klart väldigt snart, det vore verkligen drömmen.

Ja, som ni hör så befinner jag mig i ett riktigt kärleks- och lyckorus idag! Nu ska jag snart kila hem från kontoret och ta hand om Mattias som ligger hemma och är sjuk, jag ska baka nyttiga brownies till honom och så ska vi kolla film. Jag kommer sitta och jobba lite med mitt nya företag på datorn. Ha ett mysigt avslut på den här torsdagen så hörs vi i morgon, bara en arbetsdag kvar innan det är helg.

Puss & kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry