Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

yoga outfit – beige on beige

Hej tisdag och världens bästa bloggläsare!

Åh, jag blir som en helt ny person när solen visar sig, jag tyckte ändå att hösten vara ganska ok, det var först i december som jag kände att mörkret var lite väl påträngande. När vi var i Thailand blev vi däremot bortskämda med ljus från tidig morgon till kväll och sedan vi kom hem har jag verkligen saknat det.

Jag har verkligen kommit igång med yogan igen och jag beställde ju hem ett gäng träningskläder under Black Friday i november och det ökar verkligen peppen och motivationen. Vi har dessutom en hyfsat nu yogalärare på Metropolis som heter Andreas och han är grym.

Min favorit Thea slutade ha klasser på Metropolis förra året och ska öppna egen studio på Lidingö och min andra favorit Cecilia har bara en klass i veckan i år så jag hade en liten yogadipp där ett tag men nu är ordningen återställd. Kul med en kille som yogalärare också, det har jag aldrig haft.

Andreas lägger mycket fokus på styrka vilket jag älskar, kombinerat med en hel del stretch och rörlighet och så är han dessutom otroligt tekniskt kunnig! Bästa kombon om ni frågar mig och under en klass i början av året så tränade vi bara på att hoppa till och från hunden och plankan. En sådan sak man ofta glömmer att träna på men om man ska göra på rätt sätt utan att belasta lederna för mycket så krävs det både muskler men även teknik.

Ja, som ni hör så är yogapeppen total och det är främst tack vare vår nya yogastjärna! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att kila iväg och möta upp Matilda, vi ska jobba tillsammans hela förmiddagen och i eftermiddag blir det kontoret. På tal om kontoret så kommer det en massa bilder på det här i bloggen lite senare så glöm inte att kika in igen.

Jag hoppas att ni får en riktigt fin dag!

Puss så länge!

innehåller annonslänkar – träningstights Nelly här // träningsjacka Nelly här // träningsskor Nike här 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry