Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 6 – ny kontorsplats, YSL-fest och suddiga bilder

veckans planer

Hej måndag! Jag hoppas att ni mår bra idag, jag är supertaggad på ny vecka efter en jättelugn helg. Igår kom Sofia till Stockholm och ska bo hos oss ända till torsdag. Sofia kommer hänga med Frama på Stockholm Furniture Fair och jag ska vara på kontoret hela dagen idag och premiär-sitta på min nya, fina plats. Här har blivit ännu härligare än innan efter Carros och Petras make over och ni ska få se en massa bilder i morgon och här ovan har ni en liten sneak peek på min plats. I kväll kommer Mikaela och Jonathan hit och vi ska äta middag tillsammans. I morgon ska jag jobba med Mathilda hela förmiddagen och på eftermiddagen blir det jobb framför datorn, då ska jag ta tag i alla mail och fakturor som ligger och väntar på mig, det blir en administrativ dag helt enkelt. På onsdag ska jag äta lunch med Therese, skissa på lite produkter och på kvällen ska jag först hänga med Sofia på ett event och sedan ska jag hem till Ida-Sofia. Hennes företag VASS har nämligen fest med YSL Beauty på kvällen så vi är ett stort gäng tjejer som ska hänga hemma hos henne innan, det ska bli så sjukt kul! På torsdag har jag medvetet behållit förmiddagen obokad eftersom jag inte vet hur sena vi blir på onsdag och min första tid att passa är klockan tolv när jag ska träffa Cecilie för lunch. Hon har kikat på min affärsplan så vi ska snacka business hela lunchen, och lite bebissnack så klart, hon är ju gravid men vi är båda ganska dåliga på bebissnack, haha. På fredag ska jag starta morgonen med frukost på H&M Karlaplan och fira bästa Daniella som har börjat sälja sina smycken Blue Billie på H&M, så stort! Sedan blir det kontoret och lunch på Ett Hem tillsammans med 2ND DAY och Wakakuu, det ska bli så mysigt, Ett Hem är verkligen magiskt! På lördag ska vi på brunch med Stina, Kristina, Maximilian, Oscar och Lina och sedan blir det med största sannolikhet landet, det var så längesedan jag var där nu.

veckans bästa

Den här veckan blir jag med största sannolikhet MOSTER! Maria kallar redan både mig och Sofia för mostrar (nej vi är ju inte syskon men väldigt nära vänner) och kommer inte Marias bebis Marilou ut självmant så kommer de sätta igång förlossningen på lördag. Det känns så galet och jag kan knappt tro att det är sant! Vi pratade en timme i helgen och vi har båda två så svårt att förstå att hon snart ska bli mamma. När sådana här stora grejer händer så är det så jobbigt att hon bor i London men så fort vi kan och får kommer vi åka och hälsa på dem.

veckans sämsta

Jag vet att bilderna är suddiga här i bloggen, jag har varit på våra tekniker i en vecka nu för det har hänt tidigare att bilderna komprimeras för mycket men än så länge är ingen åtgärd gjord. Så tråkigt men om bara några veckor flyttar jag ju bloggen så jag orkar inte lägga för mycket tid och energi på det. Jag hoppas att ni står ut och är det någon bild ni vill se i original så kan ni bara klicka på den så laddar den helt och blir skarp. Ledsen för det!

veckans låt

Jag får alltid en mindre urladdning när jag har haft lite för kul under lite för lång tid! Det är sorgen som kommer ikapp mig och i Thailand och Köpenhamn umgicks jag med människor 24/7 och då är jag alltid beredd på en liten dipp när jag väl kommer hem och får återhämta mig. När de jobbiga känslorna väl kommer så gillar jag att förstärka dem istället för som jag brukade göra förut, stänga av helt och hållet, så då lyssnar jag på musik som får mig att känna mycket och jag har en låt som jag alltid går tillbaka till och det är The thanks I get med Erik Hassle, en av världens bästa låtar som någonsin har gjorts om ni frågar mig och ni kan öppna den i Spotify här (klick!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry