Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

veckans tips – utbilda dig till influencer, blockchain på två minuter och pocket yoga

→ Utbilda dig till Influencer

Detta är alltså inte ett skämt, det är faktiskt en skola som har tagit fram en utbildning som man kan gå i gymnasiet där man ska lära sig att bli en influencer, haha. Ganska kul tycker jag och man kommer få lära sig allt från fotografering, till redigering, bearbetning av rörligt material osv. Sådant där som alla vi bloggare har fått lära oss själv genom åren! Och varför inte, vår bransch växer så att det knakar och alla arbetstillfällen är bra arbetstillfällen om ni frågar mig. Jag tror dessutom att ditt personliga varumärke kommer bli det viktigaste du har i framtiden, även som anställd i ett bolag och när man söker jobb kommer det vara viktigt att sticka ut från mängden och veta man hur man ska marknadsföra sig själv på bästa möjliga sätt, eller vad tror ni? Ni kan läsa mer i artikeln här (klick!).

Influencer marketing-kampanjer nästan dubblades under 2017

Wooopa! Cure som jag har gjort lite samarbeten med under årens gång publicerade en artikel i veckan där de hade hittat rykande färska siffror på att antalet spenderade kronor på Influencer marketing-kampanjer nästan dubblades under 2017. Jättekul tycker så klart jag och vill ni läsa mer om vad ni ska tänka på om ni vill marknadsföra ert företag med hjälp av influencers så beskriver Cure det riktigt bra i artikeln som ni hittar här (klick!).

→ Pocket yoga

Jag läste förra veckan om en app som beskriver alla yogapositioner från grunden, så om ni är nybörjare och vill veta exakt hur ni ska stå i hunden eller någon annan position så tycker jag att ni ska ladda ner appen här. Jag har själv använt den en hel del den här veckan, vissa lite mer avancerad positioner är ibland svåra att greppa och då är det så värdefullt att börja om från början och lära sig från grunden för att kroppen ska förstå hur den ska göra. Sedan är det bara att öva, öva och öva så att rörelserna lagras i muskelminnet.

→ Att förstå Blockchain på två minuter

Har ni läst om Blockchain, bl.a. omtalade Bitcoin är en blockchain och blockchain tros revolutionera internet inom en snar framtid. Allt som kan förändra branschen jag är verksam i tycker jag är intressant men blockchain är ganska komplicerat att förstå och framförallt att förklara för någon annan. Så när jag och Daniel satt på Arlanda i onsdags så sökte jag efter blockchain-förklaringar på Youtube och hittade den här videon som jag tycker förklarar vad blockchain är på ett enkelt sätt. Klicka här för att titta på videon och här hittar ni en lite längre video där de beskriver blockchain ännu mer i detalj.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Första videon du har delat om blockchain stämmer inte haha, visar hur viktigt det är att kolla upp källor och inte bara dela vad som helst som någon annan lägger upp och framför allt inte tro på det 🙂

  Hanna 2018-02-05 15:08:34
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej där! Jag är inget proffs på blockchain men tycker den förklarar principen jättebra på ett ”blockchain for dummies”-vis. Men om du inte tycker det får du gärna utveckla ditt resonemang. Och jag hoppas alla ser video nr 2 också för fördjupad förståelse, den tycke jag är så bra 🙂

   Linn Herbertsson 2018-02-10 17:41:18
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry