Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mina mål 2017 och hur det gick

Hej onsdag! Vi har varit ute i backen hela dagen och nu är vi bara hemma och byter om innan vi ska på skotersafari, det är nästan det jag har längtat mest efter den här veckan, hehe. Det ska bli kul att komma en bit utanför Orsa Grönklitt och få se hur här ser ut i skogen!

Jag tänkte att vi ska kika på målen jag skrev ner för mitt 2017 och hur det gick. Ni vet ju att jag inte gillar att kalla det för Nyårslöften, istället kallar jag det för mina Nyårsmål och tanken med det är alltså att man inte ska bli för besviken om det är vissa punkter man inte mäktar med under året.

Mina Nyårsmål 2017

→ Yoga 3-4 ggr per vecka 

Jag har slarvat med yogan lite de senaste månaderna men fram till slutet av sommaren 2017 så är jag så nöjd med mina yogainsatser. Jag har märkt att tre gånger per vecka är lite mer realistiskt så jag ska uppdatera det i mina mål inför 2018.

→ Föreläsa mer om Influencer Marketing 

Check! Jag fick hålla en föreläsning inför alla våra kunder när Metro Mode bjöd in till frukost i våras. Jag har även fått följa med ut till våra kunder där jag har pratat om Influencer Marketing som jag brinner så mycket för och det roligaste av allt var min föreläsning tillsammans med Mastercard! Jag älskar att föreläsa och stå inför publik!

→ Läsa och hålla mig uppdaterad

Check på den också! Här syftade jag främst på just Influencer Marketing och jag tror aldrig jag har läst så mycket om ett ämne någonsin. Varje vecka släpps nya intressanta artiklar och statistik och så har jag plöjt ett tiotal böcker som rör bl.a. content marketing. Älskar!

→ Ta en hög, fast summa för blogg+Instagram

Wow, vad det har hänt mycket på den här fronten under 2017. Jag bestämde mig tidigt förra året för att höja kvaliteten på mina samarbeten, jag började tacka nej till en hel del förfrågningar och sakta men säkert har jag kommit upp i ett arvode som jag är otroligt nöjd med.

→ Skriva mer om och bearbeta min sorg

Helt klart underkänd på den här punkten! Däremot trodde jag i början av 2017 att jag skulle må sämre än vad det visade sig att jag har gjort. Jag försökte förbereda mig för att hamna i kommande svackor men de där långvariga svackorna kom aldrig. Däremot är sorgen alltid någonting jag kommer vilja komma tillbaka till och skriva om här i bloggen men jag tror att jag behövde en paus från det. Jag vet att ni är många som finner stöd i mina texter och så fort jag känner att tiden är inne så kommer jag försöka skriva om hur jag ser på sorgen nu, vad jag har lärt mig och vad tar med mig inför framtiden.

→ Skriva min bok

Så sent som i höstas började jag fila lite på min idé om att skriva en bok men sedan kom ett annat projekt upp som jag har hållit på med en hel del nu runt jul och nyår. Blir det som jag vill så kommer det ta upp väldigt mycket av min tid och bokplanerna läggs alltså på is. Däremot fortsätter jag att skriva för mig själv då och då vilket kommer bli en bra grund om jag till slut bestämmer mig för att skriva den där boken.

→ Bli bättre på att boka in frukost- och lunchmöten

Fail! Haha, jag har tvärtom, minimerat mina antal möten per vecka i år. Jag har haft så mycket att göra så mina frukostar och luncher har snarare intagits på skrivbordet på kontoret framför min dator. Aja, som det ser ut nu så kommer det bli ett mer mötes-rikt år 2018 och då ska jag bli bättre på att boka in dem under frukosten eller lunchen. Tanken med den här punkten var att jag skulle sköta mina möten under tider då jag äter för att sedan ha tillräckligt med tid åt de jag behöver jobba med på egen hand.

→ Skaffa hälsocoach

Check! Och herregud vad bra det visade sig vara för mig! Här (klick) kan ni läsa lite mer om början på min resa med min hälsocoach. Jag ändrade verkligen mitt matintag och blev mycket mer hälsosam vilket höll ända fram till slutet av sommaren någon gång. Däremot har jag fått så mycket verktyg av Elin som jag tar med mig och det har gjort det väldigt mycket lättare för mig att ställa om igen, jag är så glad att jag är back on track!

→ Ta mer vardagsbilder

När jag gjorde min årssummering så insåg jag att jag blev så mycket bättre på det här under större delen av året, det var någon gång när mörkret gjorde sitt intåg i höstas som jag började slarva lite igen. Jag vet hur mycket ni uppskattar mina bilder från min vardag så det är bara att göra om och göra rätt helt enkelt. Den här punkten tar jag med mig in nu under 2018.

→ Vara ledig på helgen

Haha, BIG FAIL! Jag bestämde mig för att sluta blogga på lördagar då det är den dag i veckan jag har minst trafik och ni verkar inte ha störts av det alls. Det var ett måste för att lugna ner mitt jobbtempo under helgerna men däremot så fotar jag ofta på lördagar och förbereder inför söndagens inlägg och på söndagar bloggar jag, svarar på lite mail inför veckan som kommer och förbereder så att jag ska hinna avsätta tid för att gå på event, ha möten och annat som ingår i mitt jobb med bloggen. Det är ingenting som stör mig för tillfället däremot skulle jag vilja bli bättre på att ta ledigt på vardagskvällar.

→ Bli bättre på spanska

Jag började faktiskt med en ny språkapp som jag använde en del i somras men utöver det så är jag klart underkänd på den här punkten. Jag kan otroligt mycket spanska redan och vet att det inte hade krävts så mycket för att jag ska börja känna mig trygg i att tala språket. Det blir bakläxa på den här punkten helt enkelt!

Hade ni några mål ni ville uppnå under 2017 och hur gick det i så fall?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kör du yoga helt på egen hand eller efter videor online? Jag vill själv komma igång ordentligt så ska gå på yoga i mars och 10 veckor framåt men försöker själv hemma efter bok för då kan jag läsa vad jag behöver tänka på. Men har du något bra tips för instruktör online typ? Kram

  Li 2018-01-10 23:18:46
  Svara
  • Svar på Lis kommentar.

   Hej där, skrev nyligen ett inlägg om det som du kan läsa här.http://linnherbertsson.metromode.se/2018/01/12/mina-3-basta-yogatips-for-att-komma-igang/ Kram

   Linn Herbertsson 2018-02-02 10:48:57
   Svara
 • Kan du inte dela med dig av influncer marketing artiklar och böcker etc.

  Annie 2018-01-10 19:39:14
  Svara
 • Hej!
  Jag är relativt ny i bloggbranschen och har nu börjat få förfrågningar om samarbeten. Kan du ge mig några råd på vägen vad gäller prisnivå? Jag har ingen aning vad som räknas som skälig ersättning. Arbetar enbart din säljare gentemot samarbetspartners för din räkning eller sträcker du själv ut handen åt intressanta företag som du vill jobba med?
  Tack och bock!
  Jenny

  Jenny Olsson 2018-01-10 17:02:59 http://www.sweetspotstories.com
  Svara
  • Svar på Jenny Olssons kommentar.

   Hej där, välkommen till bloggbranschen. Åh det är svårt för mig att veta det beror på trafik och engagemang men Inlfuencers of Sweden kan säkert hjälpa dig. Kolla in deras hemsida här https://influencersofsweden.se Kram

   Linn Herbertsson 2018-02-02 10:46:52
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson