Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mitt 2017 oktober-december: babyshower i London, födelsedagsfest i Skåne och renovering av lägenheten

Ok, hjärtan, här kommer bilder från sista kvartalet av mitt 2017! Det känns nästan lite vemodigt, 2017 har varit ett helt fantastiskt år på alla sätt men jag känner mig trygg i att nu lämna det bakom mig och jag ser så mycket fram emot 2018. Jag har en känsla av att det kommer bli ett bra och händelserikt år med en del förändringar men vi får se, jag tänker inte försöka ge mig på att spå framtiden, hehe, och jag vill absolut inte jinxa något. Jag hoppas i alla fall att ni får en helt fantastisk nyårsafton, att ni är rädda om er och jag önskar er ett riktigt gott nytt år! Vi hörs i morgon och då är det inte bara måndag och en ny vecka utan ett helt nytt år, tack för ett helt fantastisk 2017 kär läsare. Puss på er!

OKTOBER

I början av oktober i år så befann jag mig nere i Skåne, vi var flera vänner som samlades där för gå på Mikaela och Sofias 30-årsfest. Det blev en kväll med minnen för livet och vi hade så kul! Jag passade på att hänga med pappa och vi åt lunch i nya Malmö Saluhall, så mysig. Maria var halvvägs i sin graviditet och det var häftigt att få se hur hennes mage hade börjat växa. Vi tog en promenad i Slottsträdgården som fortfarande stod i full blom, det var en underbar helg!

Jag låg hemma i feber ett par dagar när vi kom hem och var riktigt uttråkad och rastlös. En dag kollade jag genom en massa bilder i min dator och hittade lite roliga bloopers. Och jag älskar den här bilden till höger på mig och Charlie. Sedan Charlies dagmatte gick bort i somras så har hon hängt med mig varje dag och nu kan jag inte tänka mig en arbetsdag utan henne, min älskade tjej! Det var en läsare som kommenterade att vi står likadant med benet vilket jag inte hade tänkt på, haha, så gulligt!

Jag tog bilder av vår lounge som ligger utanför rummet där våra skrivbord står. Här brukar vi sitta när vi har möten eller behöver mer space. Jag älskar öppna spisen, takhöjden och alla vackra lister och mönster!

Jag skrev ett inlägg om hur det är att vara hundägare som ni kan läsa här (klick)!

I oktober köpte jag en stationär dator vilket har gjort under för mitt jobb. Jag hade verkligen saknat en stor skärm när ja sitter och arbetar med mina bilder och jag fick så ont i nacken när jag jobbade för mycket framför min bärbara dator. Jag älskar min lilla kontorshörna!

Golvet blev inte riktigt så mörkt som vi hade tänkt oss första vändan så det behandlades en gång till med extra pigment i oljan och nu är det precis så mörkt som vi vill ha det, jag älskar vårt ”nya” golv.

Vi spenderade en hel del helger på landet och det har varit en ovanligt regnig höst vilket har inneburit mer mys inomhus och många brasor.

Jag gjorde ett samarbete tillsammans med Eva Solo där jag bjöd mina vänner på en riktigt ordentlig brunch med american pancakes, frukter, bär och en massa annat gott. Det var här någon gång som mitt sockerberoende tog fart på allvar igen, haha.

I oktober höll jag min Influencer Marketing-föreläsning i samarbete med Mastercard och det var så otroligt kul! I publiken satt allt från studenter och agenter till H&M- och Huwei-personal. Jag pratade om min bransch i nästan en och en halv timme för publiken hade så många frågor under tiden och trots det hade vi även en frågestund i ytterligare en halvtimme när jag var klar med min dragning. Magiskt och jag hoppas kunna göra minst två föreläsningar under nästa år! Jag får så mycket energi av det och älskar att stå och prata om något jag brinner så mycket för!

I slutet av oktober var det dags för Halloween och jag gjorde så klart en jätteglad pumpa, typiskt mig enligt mina vänner, haha. Stina och Kristian kom över på Halloween-fika och Mikaela tog med sin pappa på middag….

…pappa var nämligen på besök och vi bjöd även ut Mattias mamma och hade en helt underbar kväll tillsammans med middag, en massa vin och dans sent in på natten. Jag älskar att hänga med vänner och föräldrar. Pappa och jag njöt av hösten och gick långa promenader i skogen tillsammans!

NOVEMBER

Första helgen i november var vi på Mamma Mia the Party ute på Tyrol på Djurgården. Vi började med fördrink hemma hos Michaela och Damon och efter en helt fantastisk show och middag fortsatte vi med dans på V och sedan efterfest. Jag har velat gå på Mamma Mia så länge jag kan minnas och som ni vet så var Dancing Queen min mammas låt så det var magiskt att få en hel kväll och show att minnas henne med.

Jag bestämde mig för en ljusgrå färg i matsalen, köket och vardagsrummet och en mörkblå i vardagsrummet. Jag älskar båda två men Mattias trivs inte med den blå, han tycker den är för mörk så det blir antagligen samma grå som vi har i sovrummet istället. Vi har 5 liter över av den som vi inte vet vad vi ska göra av…

Jag har gjort så många roliga samarbeten under år 2017 och har haft så fantastiska kunder så jag måste nästan nypa mig i armen. Jag hoppas att några av dem följer med mig även under år 2018.

En tisdag mitt i november åkte jag tillsammans med de flesta av tjejerna på kontoret till ett slott utanför Stockholm där vi bastade, badade i utomhus-jacuzzi, drack afternoon tea och åt en mysig middag.

Alexia och Nicole bjöd in till lunch nere på Norrmalmstorg där vi kikade på deras nya företag Chaleur som gör fuskpälsar i finaste kvalitet. Charlie var så klart med, van eventhund och hon fick en egen plats vid bordet när en av tjejerna var tvungna att smita iväg.

Det blev vinter ute på landet, marken frös och jag mös runt i arbetarkläder och krattade löv ute i trädgården. Vi kom på att vi var tvungna att få båten till varv när det nästan hade börjat frysa på sjön. Vi vänjer oss sakta med säkert vid huslivet och hur mycket det är att göra och fixa hela tiden. Ibland hinner vi inte riktigt med och då brukar vi fixa det i sista sekunden, även poolen tömde vi i november, haha.

Och så det största som hände i november, eller i år får man väl ändå säga! Det var när Maximilian kom till oss, han var två veckor över tiden men var väldigt värd att vänta på. Han visade sig vara en alldeles perfekt liten bebis även om han håller sina föräldrar uppe om nätterna ibland. Maximilian har redan blivit en självklar del av vårt lilla gäng och umgänge.

I takt med att renoveringen av lägenheten började bli klar så köpte vi lite nya möbler. Det blev den här svarta taklampan som jag har kikat på ett tag och två av de här fåtöljerna fast i svart skinn som jag hoppas kommer nu i januari.

Vi spenderade hela den helgen i stan, gick och shoppade lite och så hängde jag med Sofia som var på besök från Malmö. Vi testade Bardots nya brunch och hade världens bästa lördag tillsammans.

Jag, Sofia och Mikaela styrde upp och överraskade Maria med en babyshower så vi åkte till London över en helg. Maria visste inte att vi skulle komma så vi såg till att Maxime tog med henne till Blanchette så att vi kunde överraska henne med middag där på fredagen. Vi bodde i deras nya lägenhet som de precis hade flyttat in i och på lördagen skickade vi iväg henne på en blow dry medan vi pyntade hela lägenheten, ställde upp en stor brunchbuffé och tog emot resten av gästerna. Det var underbart att få en helg tillsammans med mina älskade tjejer innan lilla Marilou kommer i januari.

DECEMBER

December kom och som ni vet så är det min favoritmånad på hela året med tanke på att jag älskar julen! Jag köpte julgran redan första helgen i december och vi hängde ute på landet med Mikaela och Jonathan, åt vår första julmat och kom i riktig julstämning. Jag började läsa Mikaelas roman som jag ska läsa ut nu i januari när vi är lediga, den är så fin och jag är världens mest stolta vän.

Jag gjorde ett samarbete med Bubbleroom där jag valde ut mina julklappsfavoriter på deras hemsida i min egna lilla julshop. Den här tröjan och leopard-pyjamasen har jag använt hela tiden sedan dess. Älskar dem!

Jag bjöd in alla mina underbara kontorskollegor till en maxad julfrukost i loungen på kontoret i samarbete med Readly. Vi hade ett paketproffs på plats som visade oss hur man slår in julklappar med det där lilla extra. Mysigaste morgonen i december, helt klart!

Jag hade även paket-stuga på landet och satt i flera timmar och slog in fina paket, jag älskar sådant här pyssel, tänk så hade man kunnat jobba med det på heltid? Fast det kanske hade blivit långtråkigt i längden så det är nog bättre att ha som hobby.

Jag absolut älskar den ljusgrå färgen som vi målade matsalen och köket med och tillsammans med våra byggare gjorde jag ett litet inredningsprojekt där vi satte upp lister på ena väggen. Vi hann bli klara och nu är listerna målade så ni ska få se bilder i januari. Inuti ramarna ska det sitta en spegel, en tavla och en lampa!

Ju mörkare det blev ute desto mindre sugen blev jag på att klä mig snyggt, istället blev det mycket mys- och hemmakläder. Jag shoppade bebiskläder på nätet och fick hem de här supersöta plaggen till Marilou, Maximilan och Oscar och Linas dotter som kommer i maj.

Vi bjöd över Kristian, Stina, Maximilian, Oscar och Lina till landet och lagade en ordentlig jullunch. Jag gjorde den här fina ostbrickan med tillbehör och fick så mycket komplimanger för upplägget.

Sista veckan innan jul bestämde jag mig för att köra en Green Challenge, inte som en diet utan som ett tillskott för att få i mig mer grönt och jag mådde så bra av det, kanske var det placebo men jag kände mig mycket piggare trots vintermörkret. Jag blev riktigt taggad så efter all julmat och nyårsafton så ska jag sätta igång med mina smoothies igen.

Gick jag inte runt i myskläder så var det träningskläder som gällde och jag klickade hem en massa snygga träningskläder från Nelly under Black Friday som kom i december. Hur snygg är inte den här outfiten? Jag har gått till kontoret med den flera gånger under december.

Det blev jul på riktigt och pappa kom upp till Stockholm, första kvällen åt vi julbord tillsammans med Mattias mamma på J i Nacka och på julafton kom resten av Mattias familj så vi var fullt hus ute på landet men de här bilderna såg ni ju tidigare i veckan.

I mellandagarna har vi hängt ute på landet med pappa bortsett från en dag i stan när vi mötte upp Kristian, Stina, Oscar och Lina på Riche för en mysig mellandagslunch. Vi släppte av pappa på tågstationen i torsdags och igår åkte vi in till stan och gick på bio och sov i lägenheten. I eftermiddag åker vi hem till Kristian och Stina där vi blir tolv pers som ska äta fin middag och fira in det nya året tillsammans. Ja, det var mitt 2017 det, vilket fantastiskt år!

GOTT NYTT ÅR IGEN BÄSTA NI OCH TACK FÖR ETT FANTASTISKT 2017!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Linn!
  Vilken fantastisk blogg du har! Hittade precis hit och blir otroligt inspirerad!

  Har har en fundering kring den mörkgråa måttbeställda matten som ni har (3,7×4), var har ni beställt den ifrån och vad är det för färg?

  Ha en fin dag!
  Emma

  Emma 2018-01-09 13:19:47
  Svara
 • Vart har du köpt den fina skärbrädan i trä på de sista bilderna med frukost på? 🙂

  Sandra 2018-01-09 08:28:47
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Åh, skärbrädan i trä har Mattias bror gjort när han gick på en hantverksskola i Mora, vi älskar den men jag vet tyvärr inte om det finns någon liknande att köpa någonstans. Hoppas du hittar en, kram!

   Linn Herbertsson 2018-02-02 10:37:18
   Svara
 • Gott nytt år fina Linn,önskar dig allt det bästa under 2018.
  Kram

  Frida 2017-12-31 19:47:57
  Svara
 • 😍😍😍❤️❤️❤️❤️

  Pappa 2017-12-31 17:28:41 http://peter.herbertsson@comhem.se
  Svara
 • Vilket underbart år du verkar ha haft! Vet inte om du tänker på barn när du önskar dig förändringar (angår förstås ingen). Men vill bara ge som ett tips ifall ni planerar familjetillökning: gör någon underbar resa innan det! Vi har rest massor innan vårt barn och även med honom (firar också nu nyår utomlands) men det är klart att det går enligt hans villkor. Finns vissa drömresor som Japan och Nya Zeeland som vi helt enkelt får lägga på is tills barnen är tillräckligt stora och lättare att resa med. Så om ni verkligen har någon drömresa som kräver lite ”aktiviteter” (typ hoppa från ö till ö på Seychellerna) så är mitt tips att göra det innan en liten knodd. Gott nytt år 🙂

  i 2017-12-31 15:28:26
  Svara
  • Svar på is kommentar.

   Tack för tipset! Jag kan tänka mig att man blir lite begränsad och vi ska försöka pricka in lite drömresemål innan det är dags 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2018-02-02 10:21:10
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind