Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

julklappstips till honom

innehåller annonslänkar – korthållare Gucci här // morgonrock Calvin Klein här // kalsonger Calvin Klein här // resväska Zero Halliburton här // datorfodral P.A.P här // kaffebryggare Moccamaster här // innetofflor UGG här   // armband Skultuna här // klocklåda med gravyr Stackers här

God kväll! 

Eftersom ni har uppskattat mina julklappstips så mycket hittills så gjorde jag ett litet kollage med tips med julklappar till honom för lite inspiration till er som fortfarande inte vet vad ni ska ge bort. Jag älskar att köpa presenter och julklappar och det är faktiskt väldigt sällan som jag inte vet exakt vad jag ska köpa till pappa eller Mattias när det vankas jul eller födelsedag. Just det här kollaget hade jag tänkt främst till en pojkvän eller sambo men det mesta passar ju även jättebra till en pappa, bror eller liknande.

Korthållare kan inte Mattias få för många av och en morgonrock har både han och pappa redan fått av mig förra julen. I födelsedagspresent förra veckan fick Mattias en Bottega Veneta-portfölj och jag har nog aldrig sett honom bli så glad för en present någonsin, det var magiskt, han nollade ju vilket innebär en extra fin present.

Vill man köpa en lite enklare ”portfölj” så älskar jag de här datorfodralen från P.A.P som man kan bära under armen, så stilrena och snygga. Eller varför inte en fin resväska, det behöver man alltid! Vill man ge bort något mer personligt så är mitt bästa tips den fina klocklådan där man kan gravera in ett namn i glaset och förvara alla klockor och smycken. En sådan fick Mattias av mig för några år sedan och han älskar den.

Jag hoppas att ni fick lite idéer och inspiration i alla fall och jag ska se om jag hinner med ett julklappsinlägg till innan jul om ni gillar det här… Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind