Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

krockat med bilen, glad att jag lever och ett långt yogapass

Hej på er! Alltså jag har varit så trött den här helgen, jag var precis på ett långt yogapass för att se om jag kunde väcka upp min kropp igen och nu känns det äntligen lite bättre. Jag misstänker att jag blev ganska chockad igår ändå, jag körde nämligen på en isfläck och körde längst med ett vägräcke precis när jag hade kommit av motorvägen.

Jag var aldrig orolig för mitt liv eftersom jag höll 60 km/h där det egentligen var 70 km/h (just för att jag var rädd för att det skulle vara halt) och det var inte några andra bilar i sikte men hela händelsen var ganska omtumlande ändå. Jag höll ett extra öga på vägen men trots det så såg jag absolut inte att det var glashalt och en bit innan svängen när bromsarna bara slutade att fungera och ratten inte gick att styra längre så var känslan helt klart lite panikartad.

Jag har haft körkort i tio år och aldrig varit med om en krock så någon gång ska väl vara den första och när jag såg punkan på vänster bakdäck och hur hela vänster sida av bilen var bucklig och skrapad så kände jag bara en otrolig tacksamhetskänsla för att det trots allt gick så bra. Jag slog i sidan av huvudet väldigt lätt i vänster karm och hade jag kört 10 km/h över hastighetsbegränsningen istället så hade det antagligen kunnat gå riktigt illa.

Läskigt! Och på eftermiddagen igår så kom tröttheten, antagligen när chocken hade lagt sig så när jag kom hem på kvällen vid sex gick jag och la mig och sov i flera timmar innan jag vaknade och var vaken en timme innan jag gick och la mig igen och sov hela natten, galet. Men nu känns allt bättre och jag är som sagt bara så tacksam för att det gick så bra som det gjorde! Har ni varit med om någon bilolycka någon gång? Man får sig helt klart en tankeställare om hur viktigt det faktiskt är att vara försiktig i trafiken.

Puss och kram och ha en fin 2a advent hjärtan så hörs vi i morgon helt enkelt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Olyckan är en hel del stress… Min vän efter en allvarlig olycka för en stund kunde inte köra bil…
  Först när han avslutade en extra träning i extrem körning, han kände sig säker 🙂
  Ta hand om dig själv!!

  Paula 2017-12-16 12:37:09 http://www.kenduskeaggolf.com/
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Jag kan tänka mig att det låser sig efter en sådan upplevelse men det har som tur är känts ok för mig. Kram

   Linn Herbertsson 2018-02-02 08:12:39
   Svara
 • TACK OCH LOV ATT DET GICK BRA FÖR DIG🙏
  Jag har varit med om två bilolyckor.
  Första gången var med mamma och pappa, bilen fick ta största smällen och vi klarade oss helt oskadda🙏
  Andra gången var de jag, min make, min mamma, min lillasyster och hennes fästman. Det var syrrans fästman som körde. En bil åkte in i oss. Syrran fick backspegeln mellan ögonbrynen, mamma bröt lillfingret, maken och syrrans fästman var oskadda. Jag skade mina ben och fick inre blödningar.. Benen svullnade upp.. Jag blev sjukskriven. Tack o lov mår jag bra idag 🙏
  Ta hand om dig 💗

  Deniz 2017-12-12 23:36:36
  Svara
  • Svar på Denizs kommentar.

   Usch så läskigt! Men skönt att allt gick bra och att ni repade er. Kram ta hand om dig!

   Linn Herbertsson 2018-02-02 07:48:59
   Svara
 • Jag sladdade av vägen en gång för typ 15 år sedan. Hade bra dubbdäck och körde sakta, runt 30 km/h på 70-väg, pga. det var halt, men i en kurva så blir det total isgata och bilen bara svänger runt när jag försöker bromsa. Snurrade runt flera varv, först på vägen, och sedan rakt ner i snön vid sidan av vägen. Både jag och bilen klarade oss oskadda, men fasen vad läskigt det var. Väldigt glad över att det inte var andra bilar på vägen just då så att det inte blev seriekrock. Skönt att det gick bra för dig också! Kram

  Linda 2017-12-11 11:12:09
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Ja, jag har fått höra nu i efterhand att inte ens dubbdäck klarar den värsta halkan, så läskigt men bra att du körde så försiktigt. Kram

   Linn Herbertsson 2018-02-02 07:47:41
   Svara
 • Så otäckt, förstår att du blev chockad även om allt gick ”bra”. Sköt om dig!!

  M 2017-12-11 10:03:59
  Svara
 • Skönt att du är okej ❤️ Åk ändå in och kolla dig så att allt är okej och se till att få det dokumenterat. Vissa saker kan komma flera år senare och då är det bra att ha fått olyckan dokumenterad.

  Li 2017-12-10 23:32:25
  Svara
 • Så skönt att allt har gått bra och vad bra att du kör försiktigt! Jag har haft turen att aldrig krockat men jag arbetar på en akutmottagning så jag tar hand om människor som har varit med om olyckor och det gör också att man tänker till lite.

  Johanna 2017-12-10 21:21:12 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Åh, jag kan tänka mig vad du får se, min pappa var personskadechef på Folksam under några år och han fick också se väldigt hemska olyckor så det sitter i mitt bakhuvud vilket gör att jag försöker vara extra försiktig. Kram

   Linn Herbertsson 2018-02-02 07:46:14
   Svara
 • Vad skönt att det ändå gick bra! För 8 år sen var jag på väg hem efter jobbet på nyårsafton. Eftermiddag och det hade snöat hela dagen. Åker motorväg i ca 15 min vanligtvis men denna gång körde alla bilar väldigt sakta då det var extremt mycket snö på vägen. Hade inte hunnits ploga undan. Jag fick sladd på världens rakaste strecka. Och fick inte ordning på bilen. Åkte sakta men ändå rakt in i vänster körfälts sidoskydd. Hade det inte varit såpass mycket snö och såpasd halt så hade de få bilarna bakom mig suttit i min förardörr. Pang. Men inget hände. Allt gick jättebra trots allt och bara bilen som tog skada. Och mina egna öron för sista biten hem. Typ halvvägs så skrikgrät jag av chock samtidigt som jag var tvungen att försöka köra lugnt och försiktigt. Tänk på att anmäla till läkare så det kan registreras om du skulle få ont i framtiden. Glad att allt gick bra för osd båda och att när man väl råkar krocka så är ingen annan inblandad och skadad. Stor kram!

  Michaela 2017-12-10 20:16:57
  Svara
 • Vad skönt att allt gick bra. Ta hand om dig! Kram

  Malin 2017-12-10 20:12:59
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand