Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en annorlunda dagens outfit och nya träningskläder

innehåller annonslänkar – träningstights Fashionable Fit här // linne Fashionable Fit här // jacka Fashionable Fit här // skor Adidas här

Hej torsdag!

Det blir en lite annorlunda outfit den här veckan, nämligen en träningsoutfit. När det var Black Friday häromveckan slog jag till och köpte hem tre-fyra nya träningsoufits. bl.a. den här ovan från Nelly och Fashionablefit som jag har kikat på flera gånger tidigare. Jag minns inte senast jag köpte träningskläder och eftersom jag har slarvat lite med träningen de senaste veckorna så kände jag att jag behövde lite träningspepp.

I vanliga fall spenderar jag minst en dag i veckan på kontoret i träningskläder. Det brukar bli på måndagar när jag har lunchyoga och inte några möten inbokade, finns det någon bättre känsla? När jag får gå runt i träningskläder en dag då och då så tycker jag att det är så mycket roligare resterande dagar när jag klär upp mig lite mer.  Däremot vill jag känna mig snygg i mina träningskläder om jag ska gå runt i dem hela dagen och jag ÄLSKAR min nya jacka.

Jag hade faktiskt på mig den när vi var på middag hos Michaela och Damon i fredags och sedan gick jag ut i den, haha. Jag älskar att den är figursydd och lite tajtare i midjan, så snygg och jag kommer fortsätta använda den även till annat än just träning. Nu ska jag däremot svira om till något mer festligt och kila bort till kontoret och möta upp Halima och Karin. Vi ska fixa de sista saker inför mitt event tillsammans med Readly och klockan nio kommer resten av tjejerna t+Daniel till kontoret så ska vi äta en mysig julfrukost och julstöka lite.

Vid lunch har Jossan ett event på Söder och det kan hända att jag måste åka ut till landet mellan hennes event och vår Metro Mode-middag i kväll. Ni kommer tro att jag är helt knäpp när jag berättar varför men jag MÅSTE ju vattna julgranen och jag inte kan få tag i någon annan som kan gå dit och göra det, haha. Den drack så mycket vatten nu under de första dagarna i helgen så jag är orolig att den inte klarar sig till helgen. Aja, nu måste jag kila, vi hörs i eftermiddag igen innan vår middag!

Puss & Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så snygg träningsoutfit!

  Josefine 2017-12-07 14:37:44 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Hej bästa Linn, jag säger inte detta för att vara negativ eller elak men dina blogg inlägg!!! Det borde vara stor bokstav men du skriver alltid med liten haha 🙂 xx

  Steph 2017-12-07 14:11:27
  Svara
  • Svar på Stephs kommentar.

   Hej där! Haha, absolut ingen fara, jag älskar när ni kommer med konstruktiv kritik! Jag gillar när bokstäverna i hela rubriken antingen är små eller stora, det är därför. Däremot kommer det bli en del designförändringar nu när jag flyttar bloggen och jag hoppas att du kommer gilla det. Kram så länge!

   Linn Herbertsson 2018-02-02 07:31:32
   Svara
 • Vad härligt det låter att ha träningskläder på sig på kontoret, det ska jag ta till mig nu när sjukgymnastiken drar igång i januari. Blir ju så så himla mycket att släpa på om man ska ha med sig frilanskontoret och träningsgrejerna. Digital nomad har många fördelar men shit vad mycket prylar man drar runt 😄

  Clara, Bossbloggen 2017-12-07 09:34:22 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind