Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

svar på läsarkommentarer: omgiven av idioter, relationer som rinner ut i sanden och reklammärkning i bloggar

Hej Linn! Det framgår inte om detta är ett samarbete eller ej? Bara nyfiken då så många bloggare ”fuskar” med att märka ut samarbeten.. Ha en fin lördag!

Hej där! Tack för din kommentar. Mitt samarbete med Readly är märkt med vår märkning för bloggsamarbeten men du kanske missade den högst upp? Metro Mode har tagit fram den här märkningen med en lång svart banner som går över hela inlägget och som även följer med när du som läsare scrollar neråt. Detta för att inlägget tydligt ska utmärka sig från vanliga inlägg som inte är samarbeten. Vi kollar dessutom på att ändra texten till ”Annonssamarbete med…” eller ”Reklamsamarbete med…”. Enligt min erfarenhet så ska ordet reklam eller annons finnas med i märkningen så vi ska byta ut det. Jag tycker det är så VIKTIGT att vara tydligt med vilka inlägg som är samarbeten/reklam och ej här i bloggen och jag blir bara glad när ni ifrågasätter och reagerar. Sedan hoppas jag att ni vet och märker att jag trots att jag får betalt för samarbeten aldrig skulle rekommendera en produkt för er som jag inte själv tycker om, har använt och kan stå för. Ju bättre bloggare blir på att märka sina samarbeten desto mer professionell kommer vår bransch tillåtas bli så jag är verkligen för annonsmärkning i bloggar och tycker det är så bra att ni läsare är på er vakt!

Åh vart kommer den fina svarta chokertröjan ifrån, som du har i början av klippet? Måste ha en sån…

Min svarat tröja i början av videon kommer från &other Stories!

Tycker också din blogg är super och man får alltid massa inspiration när man läser!! Så sluta absolut inte blogga! Men har en annan fråga, hur reagerar du på en sån kommentar som tjejen skrev där uppe ”vissa har allt”? Jag förstår att hon absolut inte menade något elakt, men med tanke på att du har förlorat två som stått dig väldigt nära är du ju verkligen en person som inte har ”allt”. Jag får också ofta höra att ”men du har ju inga bekymmer i livet, du är snygg, har köpt lägenhet, dyra väskor, pluggar en bra utbildning osv” men varje gång någon säger det så känns det som ett hugg i hjärtat eftersom min storebror gick bort för ett ungefär år sen. Och just nu känns det som att hela mitt liv är upp och ner och inte alls så perfekt som alla verkar tro att det är. Lär man sig någonsin att hantera sånna kommentarer? Och lär man sig någonsin att uppskatta allt man har? För man hade ju utan tvekan gett upp allt för att få sitt syskon tillbaka.

Jag förstår precis vad du menar! Det har gått snart 4,5 år sedan min mamma och bror gick bort och precis som allt annat så vänjer man sig vid kommentarer som dessa. Däremot reflekterar jag alltid tyst för mig själv över det och ibland undrar jag hur någon kan vara så dum att överhuvudtaget avundas mig, om det så gäller mina kläder, lägenhet, mitt liv eller vårt lantställe. För mig är allt det där sekundärt och ingenting jag anser vara ett krav för att jag ska vara lycklig. Jag hade bytt vad som helst av det för bara en dag tillsammans med min mamma eller för att min bror skulle få leva ett fullt liv och bli vuxen. Jag uppskattar allt jag har om möjligt ännu mer idag än vad jag gjorde förut så håll ut, ett år är så kort tid och du kommer få uppleva att sorgen fortsätter att förändras i flera år framöver. Jag anser mig fortfarande inte vara helt återställd sedan jag förlorade mamma och Matti och jag vet aldrig om jag någonsin kommer bli det heller, jag vet bara att jag mer eller mindre har lärt mig att leva med att de inte finns längre. Massa kärlek och kramar till dig, ta hand om dig!

Åh stanna hemma! Jag hade gett så mycket för att kunna jobba hemifrån, speciellt idag, när det är så ruggigt ute. Jobbar på apotek dock, så bara att pallra sig iväg. Jag rekommenderar dig att stanna inne och kolla julkalendern, hoppas du får en trevlig dag oavsett! 

Vet du vad, jag läste din kommentar och fick sådan feeling så jag stannade hemma. Efter mina år på universitetet och som bloggare slutade jag uppskatta att kunna jobba hemifrån ibland, jag tröttnade helt enkelt och är så mycket mer effektiv på kontoret men jag ska försöka uppskatta min frihet mer och unna mig att jobba hemifrån ibland. Det slutade med att jag jobbade halva dagen och halva dagen ägnade jag åt att städa fint i lägenheten. Det har varit så stökigt efter vår renovering så det behövdes verkligen, kram!

Asos har ett bra tall-sortiment!

Åh, tack för tipset! Jag har ju köpt maxi-klänningar från deras tall-sortiment och det är klart att de har byxor också. Kram!

Vilken strlk har du i jeansen?

Jag har storlek 25 i mina jeans från Zalandos Tall-sortiment!

Jag har tänkt såååå mycket på det här med barnsug! För jag fattar verkligen inte vad folk pratar om när de säger att de är sugna på att skaffa barn.. Alltså jag kände NOLL barnsug innan jag blev gravid (råkade bli) och var i chock (panik) i de två första månaderna, tror faktiskt inte att jag någonsin hade fått det heller om jag inte blivit gravid. NU med 20 dagar kvar till BF känns det så naturligt att jag ska ta hand om Mitt barn och tror det kommer bli det bästa som hänt mig. MEN kan ändå inte föreställa mig att jag kommer längta efter fler barn – det är precis som att det inte går att längta efter något som är så abstrakt som en icke-existerande person… om du förstår?

Men åh, drömmen! Jag hade inte haft något emot att råka bli gravid men det blir svårt då jag har spiral, hehe. Hade jag blivit gravid idag så hade jag ju aldrig tagit bort barnet utan helt enkelt bara fått vänja mig vid tanken. Det hade typ varit skönt så hade jag sluppit ta ett aktivt beslut angående att skaffa barn, haha. Grattis och lycka till med graviditeten, födseln och allt som kommer därefter. Jag förstår precis vad du menar med att det blir abstrakt att längta efter något som inte existerar, du satte verkligen ord på tankar. Kram!

Jag tycker att det är väldigt fel att du målar upp brist på ”barnsug” som något onormalt. Jag är 32 år och har aldrig känt av någon ”biologisk klocka” eller längtan efter barn, och jag är ganska säker på att jag aldrig kommer att göra det. Det är respektlöst av vänner/bekanta att hela tiden hetsa och ställa frågor som ”när ska du skaffa barn” som om det vore det enda alternativet. Man blir inte mindre kvinna för att man inte skaffar barn, alla har inte ett behov av att ta hand om/ägna en stor del av sitt liv åt att ta hand om någon annan. Jag älskar mina synskonbarn och vänners barn, men jag känner inget behov av att ha egna. Jag vill vara fri och kunna leva ett liv som jag själv önskar och då passar det inte mig att skaffa barn.

Det var inte min mening att måla upp det som att det är onormalt att inte känna något sug efter barn och det är inte alls så jag uppfattar inlägget när jag läser en gång till efter din kommentar? Däremot skrev jag ett inlägg för någon månad sedan där jag kanske fick det att låta så. Mest för att det har varit min uppfattning i den verklighet jag lever i och det är alltid den jag måste utgå från när jag formar mina åsikter. Däremot var ni så många läsare som lämnade kommentarer och kände igen er i det jag skrev så sedan dess har jag verkligen ändrat min uppfattning och förstått att det är ganska vanligt att kvinnor precis som jag inte känner något naturligt sug efter att skaffa barn. Ta hand om dig och tack för din kommentar!

När det står ”klick!” efter länken, är det för att uppmärksamma att det är en länk eller är det något speciellt med den?

Det är bara för att man ska uppmärksamma att det är en länk så man inte missar det, skulle det t.ex. vara en affiliatelänk så skulle det stå annonslänk innan själva länken kommer. Jag försöker vara väldigt noggrann med att märka både länkar och samarbeten så att ni aldrig ska känna er lurade.

Hej Linn! Inga fria flamingos i Slottskogen tyvärr, jag bor alldeles brevid. Minns att det fanns vid stora dammen när jag var liten, men inte sett sen dess typ tyvärr. Kram

Men åh nej, vilken besvikelse! Men tack för infon så jag inte åker ända till Gbg i hopp om att få se flamingos, haha! Kram!

Vart har du köpt planneringsblocket?

Min veckokalender kommer från Joandjudy.com.

Fina Linn, Jag har följt dig sen du började blogga i stort sett. Herregud,vilken resa du har gjort!! Jag vill bara ge dig credd för att din blogg är så proffsig,du är proffsig… Men det viktigaste av allt,den har hjärta….du delar med dig av jobbiga saker här i livet och det är modigt utav dig,så tack!! Känner mig ganska så trött på att läsa picture- perfect bloggar,livet ser ju faktiskt inte ut så. Jag önskar dig och din familj en riktigt fin jul!! Massa Kramar Maria

Tack fina Maria, vad glad jag blir för din kommentar! Och jag är glad att ni läsare uppfattar mina inlägg på rätt sätt och så som jag vill att ni ska motta det jag skriver. Det betyder mycket. Och vad kul att du har varit med från starten.  Kram och ha en riktigt fin jul kära du!

Jag lyssnade en en podcast igar: Framgangspoddens avsnitt med forfattaren av ‘Omgiven av idioter’. Jag larde mig sa otroligt mycket om introverthet vs extroverthet och nu vill jag verkligen lasa boken som handlar om hur man forhaller sig till andra personlighets typer och forstar dom. Sjukt intressant!

Tack för tipset, jag laddade ner avsnittet direkt och ska lyssna på det när jag sätter mig och redigerar bilder lite senare. Det låter som en riktigt bra bok, jag hittade den precis i min Storytel-app och samma författare har även skrivit en uppföljare som heter ”Omgiven av psykopater” haha, kan nog vara nyttigt att läsa den också. Kram!

Vad hände med din vänskap med Nanna? Minns att du skrev om henne konstant vid ett skede men umgås ni alls längre?

Nanna kommer alltid att betyda väldigt mycket för mig och det har nog inte hänt något direkt mer än att hon bodde i London i några år och under den tiden levde vi väldigt olika liv. Sedan hon flyttade hem igen så har vi inte riktigt hittat tillbaka till den vänskapen vi hade innan men det är ingenting som säger att vi inte kommer göra det igen heller. Av samma anledning kan jag avundas min kille och hans vänskapsrelationer, för ibland är livet så att man inte hinner umgås med alla men det behöver inte vara för att man inte tycker om personen i fråga utan för att det bara blir så. Killar är mycket bättre på att acceptera det och det gör ingenting om man knappt ses eller hörs under ett år eller två, man är ändå exakt lika bra vänner när man ses nästa gång igen. Det älskar jag!

Rio är fantastiskt! Men ska man åka dit får man inte vara naiv och man Måste ha stenkoll på vart man kan gå och hur man ska betee sig. Och vara ödmjuk inför hur bra vissa människor har det medan andra människor inte har något, inte ens en trygg famn.

Jag har förstått det, det är därför jag tänker att det inte är en resa man gör spontant utan att det krävs lite planering. Tack för att du delar med dig av din erfarenhet, jag kanske hör av mig och ber om tips om vi bestämmer oss för att åka dit snart.

Håller med Rio är underbart. Var där med ett kompisgäng för ett par år sedan men som tur var hade en av mina tjejkompisar bott där så hon kan Portugisiska vilket underlättar enormt. Jag har rest väldigt mycket och Rio är ett av få ställen jag skulle turista på utan att vara ”guidad” av någon. Tom att gå på klubbar / barer var lite creepy. Man fick alltid regga sig med passet för att öht komma in. Men så fantastisk fin stad! Tråkigt att det är så osäkert.

Tack för din input, så bra att veta och vad jobbigt att behöva ha med sig passet överallt, tänk så tappar man det. Då blir det jobbigt att ta sig hem, haha.  Ja, men samtidigt tycker jag inte att man ska avstå från ett resmål för att det inte är lika säkert som hemma, man får istället anpassa sig och läsa på ordentligt så att man kan uppleva platsen på ett hyfsat säkert sätt ändå, så som ni gjorde. Kram och tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Rio.

Rio är fantastiskt men jag skulle gärna åka dit med ett större gäng kompisar, helt enkelt tryggare så. Vi besökte en kåkstad och det gjorde verkligen så ont i hjärtat att se hur barnen där får växa upp och hur svårt det är för dem att göra ett kliv uppåt i samhället. Har själv också bott i Sydamerika och tyckte att det var rätt jobbigt att så gott som alltid vara lite på sin vakt särskilt i de större städerna( aldrig ha för mycket pengar på sig men ändå såpass mycket att man har något att ge om man blir rånad etc). Man ska inte direkta vifta runt med sina iPhones, klockor etc. Men Rio är verkligen en stad värd att se!

Åh, jag kan verkligen tänka mig att det är påfrestande att bo runtom i Sydamerika då det är så olikt hur vi lever och har det här. Jag tror som du att Rio dock är så värt att se och ibland tror jag det är ganska nyttigt att få uppleva en annan verklighet än den man lever i själv. Spännande med Sydamerika, var bodde du någonstans? Kram!

Ser ut att bli toppen!! Men Linn, ni har ju satt sittkudden på soffan fel… Divankudden ska vändas och lixom vika sig runt armstödet. Hoppas du förstår hur jag menar.

Hahaha, så roligt, jag upptäckte det först när du skrev det! Vi ska ju sälja den här soffan när vi fått vår nya så jag skyller på att vi inte var så uppmärksamma när vi satte tillbaka den i vardagsrummet, hehe. Men vilken tur att du sa det för det vore ju dumt att ta bilder och lägga upp en annons på soffan som är felaktig så tusen tack för hjälpen!

Länge sedan jag kommenterade nu men måste bara skriva WOW!! WOW för dina outfits, för att du är löjligt snygg och för din blogg som är outstanding. Dessutom verkar du vara världens goaste tjej- vissa har allt och SOM jag unnar dig det! Kram från skåne och tack för att du förgyller mina dagar med din blogg- nu måste jag klicka hem jeansen.

Din kommentar hamnade ju i ett eget inlägg som sagt, hehe! Tusen tack för din fina kommentar och för att du gjorde min dag. Massa kramar härliga du!

Du får absolut inte sluta blogga , din blogg läser jag varje dag när jag kommer till kontoret och tar min första kaffe innan jag betar av mailen, så himla bra start på dagen ! älskar dina inlägg med min dag i bilder eller min helg i bilder . Keep up the good work. Kram!

Tack fina du för din kommentar, och jag menade absolut inte att jag ska sluta blogga när jag skrev det här inlägget, jag blev bara så glad för den fina kommentarer och ville uttrycka mina ambitioner med bloggen. Som det känns nu och så mycket som jag älskar mitt jobb med bloggen så känns det som att jag hade kunnat blogga för alltid. Kram!

Håller med! Storgillar verkligen din blogg. Har alltid varit min favorit som jag inte byter bort. Vet inte hur många år jag läst den men det är i alla fall väldigt många.

Tack snälla, det betyder så mycket att höra det och vad kul att du har varit med så länge, jag hoppas att det blir minst lika länge till, kram.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind