Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

grå väggar och nyförälskad i vår lägenhet

Hej favoriter!

Vilken vecka alltså, från en känslomässig måndag till en tisdag med så mycket roligt jobb, ett väldigt givande möte och bio med min älskling och våra älskade kompisar. Tack för alla era fina kommentarer under julgrans-inlägget förresten, jag har svarat på alla och några kommer upp lite senare i veckans ”svar på kommentarer”-inlägg. Hittar ni inte något svar på er kommentar där så kika under inlägget där ni lämnade den för som ni vet sedan innan så svarar jag alltid på alla era kommentarer och även om jag inte hinner direkt så går jag alltid tillbaka och svarar så fort jag hinner. Ni läsare betyder som sagt allt för mig och det är ni som gör den här bloggen levande tillsammans med mig, vilket också är den största anledningen till att jag vill gå in här och uppdatera varje dag.

Och på tal om något helt annat (det som det här inlägget egentligen skulle handla om, hehe) så ÄLSKAR jag verkligen vår ljusgrå väggfärg som vi valde till matsalen och köket, jag knäppte de här bilderna precis och även om det är lite mörkare i lägenheten nu på vintern så tycker jag ändå att bilderna gör färgen rätta, den är snäppet varmare i tonen i verkligheten men fortfarande väldigt kall. Jag köpte förresten den här Kate Moss-tavlan för jättelänge sedan och nu har jag sett den på sociala medier FÖR många gånger och är så trött på den, haha. Jag får se om de kommer få ta plats på en vägg i sovrummet eller om jag byter ut den helt mot något annat fotografi istället, här ska den i alla fall inte hänga, det är bara tillfälligt för att det inte ska bli för tomt i matsalen.

Det är sådant här vi behöver ta oss tid att göra nu, fylla upp lägenheten med möbler och detaljer som gör den ännu mysigare och får den att kännas som ett hem. Det är en helt fantastisk känsla att vi äntligen börjar ”hitta hem”, ni läsare som har varit med ett tag vet att vi aldrig riktigt har trivts i den här lägenheten och den har varit under konstant konstruktion sedan vi flyttade ihop. Den här gången bestämde vi oss istället för att göra om helt, måla om väggarna, byta ut i princip alla möbler som vi inte har köpt tillsammans och börja om på helt ny kula. Med facit i hand så hade det inte kunnat kännas mer rätt.

Det är fortfarande några småprojekt kvar att ta tag i och lägenheten kommer nog inte vara helt klar förrän i januari-februari någon gång men det känns helt ok för vi trivs redan så bra och i helgen när vi var ute på landet längtade vi nästan lite efter lägenheten, haha, något som aldrig har hänt sedan vi skaffade lantstället för 1,5 år sedan. Mission accomplished och jag känner mig nästan lite nykär i vår lägenhet, haha! Nej, nu ska jag sätta mig en timme eller två och få iväg min redovisning och sedan ska jag kila iväg på jullunch hos Soft Goat, det ska bli så mysigt!

Vi hörs sen, puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Oh vilken fin grå färg!! Har aldrig tänkt på att grått finns i så många nyanser förrän jag skulle måla om sovrummet. Valde helt klart ”fel” grå… 😜

  M 2017-12-07 05:58:25
  Svara
 • Hej Linn! Så fint ni har, älskar färgen. Ska du göra dig av med tavlan köper jag den väldigt gärna!! <3 kram!!

  Isabelle 2017-12-06 15:00:20
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Hej Isabell! Min kille gillar den så vi har inte riktigt bestämt oss än men om vi gör oss av med den så hör jag av ,mig! 🙂 bra,

   Linn Herbertsson 2018-02-02 07:26:20
   Svara
 • Hur många gånger har man sett den där tavla pa Kate Moss och grå väggar? Grå väggar är som den svampande väggen alla hade under 90 talet.
  Känns det inte trist att ha ett hem som alla andra?

  Lina 2017-12-06 12:45:19
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Haha jag tycker inte att vårt hem känns som alla andras men du får absolut tycka det, kram på dig!

   Linn Herbertsson 2018-02-02 07:24:44
   Svara
 • Så fint med grått!

  Josefine 2017-12-06 09:51:45 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Så fint

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom 2017-12-06 09:05:36 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind