Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kika in min julshop hos Bubbleroom som är fullproppad med julklappstips

Hej hjärtan! 

Har ni kommit i julstämning ännu? Jag har gått och trallat på jullåtar sedan början av november, haha, så jag är så glad att det äntligen är december. Nu kan jag börja köpa julklappar utan att vara den där som börjar köpa julklappar alldeles för långt tid innan jul. Tillsammans med Bubbleroom har jag valt ut massor av julklappstips som ni hittar i min julshop här (klick!) och här nedan kommer några av mina absoluta favoriter!

stickad tröja (jag har storlek M i min) här // beiga byxor här

Baby it’s cold outside!

Stickat är alltid en bra idé att ge någon i julklapp om ni frågar mig, kylan har bara börjat och vi har två-tre fortsatt kalla månader framför oss. Det är kul med en stickad tröja med en liten twist tycker jag, den här tröjan är min nya favorit och jag älskar att den känns uppklädd men ändå är varm och mysig!

hoodie här // byxor här 

Keep it cozy!

Så här ser jag ut i nio fall av tio ute på landet, jag älskar mysiga set och kan inte få för många. Det här är den bästa julklappen man hade kunnat ge till mig och i mellandagarna kommer jag att mysa runt precis så här, krypa upp i soffan med en massa filtar, tända en brasa, kolla på härliga Disney- och julfilmer och bara vara. Jag längtar!

shorts här // linne här // morgonrock här

Underneath it all!

Här är en annan sak som jag inte kan få för mycket av, underkläder! Som ni redan vet så ÄLSKAR jag leopard och det här setet är helt perfekt. Jag hade lätt kunnat ge bort det till någon tjejkompis också. Jag sover alltid i shorts och något fint linne när det är kallt ute och på morgonen kan man dra på sig den fina morgonrocken när man stiger upp. Underkläder och sidenplagg är definitivt de finaste julklapparna!

svart långklänning här

Bring that bling!

Den här klänningen är så jag och alldeles perfekt till Nyår! Jag gillar att den är så pass diskret framtill med noll urringning och sedan är den istället djup i ryggen. Så snygg och modellen som är åtsittande ner till knäna och sedan går ut är så smickrande för kroppsformen. Så länge vi inte åker till värmen över Nyår utan stannar här hemma i Sverige så blir det här med största sannolikhet min Nyårsklänning, så skönt med en lite tjockare maxiklänning eftersom det kan bli så kallt.

Jag hoppas att ni har fått en massa julklapsinspiration nu och ni hittar ännu fler tips i min julshop hos Bubbleroom här (klick!). Sista besätllningsdatum om ni vill hinna få era klappar innan jul är den 19e december!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind