Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

så jäkla lång är jag kanske inte…

inlägget innehåller annonslänkar – jeans från Zalando Tall här 

…men jag har alltid problem när det kommer till jeans med fina detaljer, dragkedja längst ner eller som de här med slits framtill då de sällan görs i olika längder. Därför blev jag så glad när jag såg att Zalando har ett sortiment för långa här. Ofta är kläderna i tall-sortiment anpassade för de som är över 178 cm men jag med mina 176 cm som älskar att gå i högklackat så passar längden 36 mig perfekt i den här sortens jeans.

Äntligen ett par jeans med riktigt fina detaljer som inte slutar långt ovanför ankeln. Jag har levt i de här jeansen de senaste dagarna och fått så många komplimanger, de är dessutom skyhöga i midjan vilket jag älskar. Ett litet tips till er andra långbenta där ute helt enkelt! Jag ska undersöka saken närmre och ta reda på vilka andra kedjor som har tall-sortiment och om ni redan har koll får ni gärna lämna en liten kommentar under det här inlägget med tips. Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilken strlk har du i jeansen?

  J 2017-12-05 18:55:39
  Svara
 • Asos har ett bra sortiment 🙂

  Gabriella 2017-11-30 19:52:04
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Åh, tack för tipset! Jag har ju köpt maxi-klänningar från deras tall-sortiment och det är klart att de har byxor också. Kram!

   Linn Herbertsson 2017-12-05 10:31:51
   Svara
 • Vet att Topshop har ett TALL sortiment också

  Ebba 2017-11-30 18:12:07
  Svara
 • Jag är också en ”långben” och skall ta mig en titt 🙂

  Lena 2017-11-30 17:32:58
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry