Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hej till dig som gjorde min dag

”Länge sedan jag kommenterade nu men måste bara skriva WOW!! WOW för dina outfits, för att du är löjligt snygg och för din blogg som är outstanding. Dessutom verkar du vara världens goaste tjej- vissa har allt och SOM jag unnar dig det! Kram från skåne och tack för att du förgyller mina dagar med din blogg- nu måste jag klicka hem jeansen.”

Tack fina du som lämnade den här kommentaren till mig igår och gjorde min dag! Jag har haft så mycket jobb runtomkring bloggen de senaste veckorna och jag märker direkt att när jag inte hinner med bloggen lika mycket som jag önskar för då blir även ni lite mer frånvarande och lämnar färre kommentarer. När jag själv inte känner att jag gör mitt yttersta skulle jag dock aldrig kräva det av er och har därför inte nämnt något den senaste tiden om att ni kommenterar mindre.

I helgen stannade jag upp och funderade en hel del över hur mycket jag älskar min blogg och det jag jobbar med så då bestämde jag mig för att skära ner lite på annat och ägna mer tid åt bloggen den här veckan och framöver och jag tror att ni märkte det ganska fort för vips så kommenterar ni som aldrig förr igen och jag blir så glad av det. Som jag brukar skriva så är den här bloggen ingenting utan er och den kommunikationen vi har här varje dag och det var lite det jag ville ha sagt med det här inlägget!

Nu måste jag kila ner till bilen och åka till veterinären med den här lilla älsklingen, det är en helt vanlig rutinkontroll så håll tummarna för att allting ser bra ut så vi hörs sen…

Puss & kram och tack igen för att ni finns!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Tycker också din blogg är super och man får alltid massa inspiration när man läser!! Så sluta absolut inte blogga!

  Men har en annan fråga, hur reagerar du på en sån kommentar som tjejen skrev där uppe ”vissa har allt”? Jag förstår att hon absolut inte menade något elakt, men med tanke på att du har förlorat två som stått dig väldigt nära är du ju verkligen en person som inte har ”allt”. Jag får också ofta höra att ”men du har ju inga bekymmer i livet, du är snygg, har köpt lägenhet, dyra väskor, pluggar en bra utbildning osv” men varje gång någon säger det så känns det som ett hugg i hjärtat eftersom min storebror gick bort för ett ungefär år sen. Och just nu känns det som att hela mitt liv är upp och ner och inte alls så perfekt som alla verkar tro att det är. Lär man sig någonsin att hantera sånna kommentarer? Och lär man sig någonsin att uppskatta allt man har? För man hade ju utan tvekan gett upp allt för att få sitt syskon tillbaka.

  Ebba 2017-12-01 15:50:22
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Jag förstår precis vad du menar! Det har gått snart 4,5 år sedan min mamma och bror gick bort och precis som allt annat så vänjer man sig vid kommentarer som dessa. Däremot reflekterar jag alltid tyst för mig själv över det och ibland undrar jag hur någon kan vara så dum att överhuvudtaget avundas mig, om det så gäller mina kläder, lägenhet, mitt liv eller vårt lantställe. För mig är allt det där sekundärt och ingenting jag anser vara ett krav för att jag ska vara lycklig. Jag hade bytt vad som helst av det för bara en dag tillsammans med min mamma eller för att min bror skulle få leva ett fullt liv och bli vuxen. Jag uppskattar allt jag har om möjligt ännu mer idag än vad jag gjorde förut så håll ut, ett år är så kort tid och du kommer få uppleva att sorgen fortsätter att förändras i flera år framöver. Jag anser mig fortfarande inte vara helt återställd sedan jag förlorade mamma och Matti och jag vet aldrig om jag någonsin kommer bli det heller, jag vet bara att jag mer eller mindre har lärt mig att leva med att de inte finns längre. Massa kärlek och kramar till dig, ta hand om dig!

   Linn Herbertsson 2017-12-05 10:54:53
   Svara
 • Heja dig och heja din blogg!!

  Josefine 2017-11-30 14:12:07 http://www.abc-kiropraktor.se/
  Svara
 • Tack gulliga du ❤️ Nu blir jag glad av att du blev glad. Vi alla borde bli bättre på att säga de positiva saker vi tänker högt till människor omkring oss.

  Angie 2017-11-30 13:25:17
  Svara
 • Håller med! Storgillar verkligen din blogg. Har alltid varit min favorit som jag inte byter bort. Vet inte hur många år jag läst den men det är i alla fall väldigt många.

  pilla 2017-11-30 12:22:00 http://utochspring.com
  Svara
  • Svar på pillas kommentar.

   Tack snälla, det betyder så mycket att höra det och vad kul att du har varit med så länge, jag hoppas att det blir minst lika länge till, kram. 

   Linn Herbertsson 2017-12-05 10:19:24
   Svara
 • Du får absolut inte sluta blogga , din blogg läser jag varje dag när jag kommer till kontoret och tar min första kaffe innan jag betar av mailen 🙂
  så himla bra start på dagen ! älskar dina inlägg med min dag i bilder eller min helg i bilder .

  keep up the good work. Kram !

  elin 2017-11-30 09:29:08
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Tack fina du för din kommentar, och jag menade absolut inte att jag ska sluta blogga när jag skrev det här inlägget, jag blev bara så glad för den fina kommentarer och ville uttrycka mina ambitioner med bloggen. Som det känns nu och så mycket som jag älskar mitt jobb med bloggen så känns det som att jag hade kunnat blogga för alltid. Kram! 

   Linn Herbertsson 2017-12-05 10:15:17
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry