Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ny taklampa och två fåtöljer till lägenheten

Petite Friture Vertigo Pendell

Vi hittade som sagt en ny lampa till vårt vardagsrum i helgen. Vi har bara en jättetrist lampa där med spotlights just nu som inte har fungerat på ett par månader, haha, jag är så trött på den. Istället blir det en Petite Friture Vertigo. Lite rolig kuriosa är att jag har gått förbi en mäklarfirma en gång som har den här lampan hängandes i ett rum ut mot gatan och pratat med den jag går tillsammans med om den här lampan varpå den här personen sa ”Visst är den snygg men den kostar typ 80000 kronor!”.

Jag minns inte vem/vilka det var jag var med men jag har i alla fall velat ha den här lampan i säkert ett år men bara tänkt att det kan jag glömma. Så nu i helgen när vi var på DIS så hängde både den lilla och stora modellen i taket så då var jag tvungen att kika på prislappen och den kostar absolut inte närmre 100 000 kronor, utan en bra bit under 10000 kronor, vi kan dessutom inte ha den stora, den hade blivit alldeles för stor i vårt vardagsrumstak så det blev den lilla.

Fly Fåtölj

Vi har letat efter lite olika fåtöljer till vardagsrummet sedan vi beställde ny soffa. Soffan är stor och djup, ni kommer få se den så fort den kommer i december och till den (eftersom vi som ni redan vet har köpt världens största matta) så vill vi ha två fåtöljer. Vi har kollat runt en del och sett många mindre fåtöljer som ser ut lite som större matstolar i sammet, det verkar vara populärt just nu och vi var nära att köpa två stycken på Stalands för några veckor sedan men kände att de inte riktigt var vår stil.

De var dessutom inte det minsta sköna, bara snygga, så jag är så glad för att vi väntade. Vi hade gått runt i hela Posh Living-butiken i lördags när vi såg de här fåtöljerna precis innan vi skulle gå ut från butiken. Jag var säker på att de skulle kosta en förmögenhet, det är inte ovanligt idag att en skinnfåtölj kostar 15-20000 så jag blev glad för andra gången den dagen när jag såg att de kostade 6500 kronor styck i den finaste skinnkvaliteten. Så de blev den här modellen fast med svart, jättefint och mjukt skinn som jag hoppas slits riktigt snygg och med svarta ben. Vad tycks?

Jag är så nöjd och jag tor att de kommer passa perfekt bredvid vår soffa på den enorma mattan, hehe. Vi kommer antagligen inte sitta så mycket i dem men det är perfekt när man har gäster. Vi hänger typ aldrig i vårt vardagsrum när vi har gäster, antagligen för att vi aldrig riktigt har trivts där inne men nu ser jag fram emot att skapa världens härligaste rum som man vill hänga i absolut hela tiden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry