Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mitt nya life hack och en dag på landet

Ok, hjärtan! Jag envisas med att packa en stor väska varje gång vi ska till landet och Mattias blir galen på mig för att jag alltid har så mycket prylar med mig. Det här pratar jag mer om i videon och jag har ett nytt litet life hack som jag vill dela med mig av till er som har underlättat för mig något enormt den senaste tiden. Jag läser ju en hel del magasin, inom både mode, inredning, finans och hälsa. Veckodagarna spenderar vi mestadels i stan och på helgen är vi nästan alltid på landet så det har blivit en hel del kånkande på magasin fram och tillbaka och i videon får ni följa med mig när jag packar och åker ut till landet en dag.

I videon berättar jag även mer om appen Readly som jag använde flera gånger under helgen när jag letade inredningsinspiration till lägenheten som vi ju håller på att göra om. I vanliga fall brukar jag köpa med mig ett gäng magasin ut till landet men nu läser jag istället magasinen i min iPhone, på vår iPad eller i datorn vilket också gör att jag har så många fler magasin att välja mellan. I helgen lyckades jag bläddra genom säkert 14-15 stycken av de senaste inredningsmagasinen.

Readly är nämligen en app som har samlat alla magasin på ett och samma ställe och fungerar lite som Spotify fast för tidningar. Det kostar bara 99 kronor i månaden att ha ett konto vilket blir väldigt ekonomiskt i det långa loppet om ni som jag läser många magasin och Readly är dessutom fullmatat med utländska magasin som kostar hur mycket som helst om man ska köpa dem i butik i Sverige.

Här är några av alla magasin som jag har lagt till som mina favoriter i min Readly-app!

Mode

ELLE – jag älskar Elle och hittade så mycket inspiration inför Nyår i senaste numret.

Vanity Fair – Jag älskar blandningen av fina modereportage och matiga artiklar i Vanity Fair.

Harper’s Bazar UK – När jag vill bläddra bland internationella modetrender vänder jag mig alltid till Harper’s Bazar.

Inredning

Residence – Så mycket härlig inredning och inspiration, det enda problemet är att man blir sugen på att göra om hemma en gång i månaden när man läser Residence och får se alla olika och snygga inredningsstilar.

ELLE Decoration – ett litet tips är att även läsa den franska utgåvan av ELLE Decoration, så mycket härlig inredning som är ganska annorlunda från den vi ser vi våra svenska magasin.

Nya Rum – I helgen hittade jag ett sidobord i ett av numren av Nya Rum som jag bara måste ha till vår lägenhet nu när vi har målat om.

Övrigt

Filter – Jag älskar att få uppfatta saker ur nya perspektiv och infallsvinklar och när jag vill det vänder jag mig alltid till Filter som är ett av mina favoritmagasin!

Allt om vetenskap – där jag lär mig om att vi snart kommer kunna äta syntetiskt framställt kött och att solen kan bromsa växthuseffekten.

Privata affärer – med hjälp av privata affärer håller jag kolla på bostadsmarknaden, hur man förhandlar de bästa lånevillkoren och mycket mer som rör min privatekonomi

Yoga Journal – Som ni vet så älskar jag yoga, jag kollar på mycket yogavideor och när jag vill läsa och lära mig lite mer så är det Yoga Journal som gäller.

Jag hoppas att ni ska tycka om Readly-appen lika mycket som jag gör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Åh vart kommer den fina svarta chokertröjan ifrån, som du har i början av klippet? Måste ha en sån

  Johanna 2017-12-03 21:02:18
  Svara
 • Hej Linn!
  Det framgår inte om detta är ett samarbete eller ej? Bara nyfiken då så många bloggare ”fuskar” med att märka ut samarbeten..
  Ha en fin lördag!

  S 2017-12-02 15:15:10
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej där! Tack för din kommentar. Mitt samarbete med Readly är märkt med vår märkning för bloggsamarbeten men du kanske missade den högst upp? Metro Mode har tagit fram den här märkningen med en lång svart banner som går över hela inlägget och som även följer med när du som läsare scrollar neråt. Detta för att inlägget tydligt ska utmärka sig från vanliga inlägg som inte är samarbeten. Vi kollar dessutom på att ändra texten till ”Annonssamarbete med…” eller ”Reklamsamarbete med…”. Enligt min erfarenhet så ska ordet reklam eller annons finnas med i märkningen så vi ska byta ut det. Jag tycker det är så VIKTIGT att vara tydligt med vilka inlägg som är samarbeten/reklam och ej här i bloggen och jag blir bara glad när ni ifrågasätter och reagerar. Sedan hoppas jag att ni vet och märker att jag trots att jag får betalt för samarbeten aldrig skulle rekommendera en produkt för er som jag inte själv tycker om, har använt och kan stå för. Ju bättre bloggare blir på att märka sina samarbeten desto mer professionell kommer vår bransch tillåtas bli så jag är verkligen för annonsmärkning i bloggar och tycker det är så bra att ni läsare är på er vakt!

   Linn Herbertsson 2017-12-05 11:15:57
   Svara
 • Använder också Readly och är såå nöjd!

  Josefine 2017-11-28 10:38:56 http://direktflytt.se/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Vad kul att höra, jag är verkligen hooked!

   Linn Herbertsson 2017-12-05 10:02:44
   Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Har ju tänkt att skaffa Readly men inte fått tummarna loss, men det kanske ska skrivas på önskelistan så glömmer jag inte bort det eller i födelsedagspresent då jag fyller år i januari =)

   Li 2017-11-28 13:56:21
   Svara
   • Svar på Lis kommentar.

    Ja, gör det! Just nu kan man få 3 månader för 99 kronor så det är ju ett riktigt bra erbjudande att önska sig eller ge bort i present. Kram!

    Linn Herbertsson 2017-12-05 10:03:29
    Svara
   • Svar på Lis kommentar.

    Kul att höra fler som är nöjda, Josefine =)

    Li 2017-11-28 13:56:45
    Svara
 • Galet billigt, men jag föredrar att läsa i pappersformat. Alltså bläddra i en tidning. Gammalmodig ? Ja, kanske det… 😉

  Lena 2017-11-28 10:21:09
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Hihi, man får vara gammalmodig om man vill det 🙂 Du kanske ändrar dig någon gång 😛 vem vet! Kram

   Linn Herbertsson 2017-12-05 10:02:28
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry