Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jeans för långa och fodrad skinnjacka

innehåller annonslänkar – jeans Vero Moda Tall här // skor Valentino här // tröja med fuskpäls-ärmar H&M // skinnjacka Life with Bird från Seezona

Hej tisdag! Haha, jag och Mattias var på ganska olika nivå i morse när vi åkte från landet in till stan. Den som har mest jobb brukar få åka på passagerarsidan och få en massa gjort, i morse var det Mattias och jag var uttråkad i bilköerna men på sjukt bra humör så jag spelade hög musik och sjöng med i alla låtar. Jag älskar att ha fest i bilen på morgonen, så mycket endorfiner och det är den bästa starten på morgonen, Mattias var dock inte lika road, haha.

När jag kom till kontoret blev det hundkrig, Bianca hade med sig söta lilla Dino (som förresten är den största chihuahua jag någonsin har sett, haha, så söt) och både han och Charlie är lika kaxiga så vi fick se till att hålla dem åtskilda hela förmiddagen. Jag hoppas att det går bättre nästa gång de ses! Vi lunch kilade jag bort till Angeliki på Visage och fixade naglarna, hon bara himlar med ögonen när jag kommer, vi fixade dem för knappt två veckor sedan och när jag sköter mig så sitter permanentlacket som sten men nu såg det bara ut som hej, kom och hjälp mig.

Aja, nu är jag i alla fall tillbaka på kontoret och ska jobba några timmar innan jag ÄNTLIGEN ska få träffa Stina och Kristians bebis Maximilian för första gången. Mattias var som sagt dålig förra veckan så vi kunde inte chansa. Det känns så konstigt att han har levt där i sin lilla bubbla i flera veckor nu utan att jag har fått träffa honom, det finns en risk att jag inte kan slita mig från honom i kväll så att jag måste sova över i gästrummet, hehe.

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Länge sedan jag kommenterade nu men måste bara skriva WOW!! WOW för dina outfits, för att du är löjligt snygg och för din blogg som är outstanding. Dessutom verkar du vara världens goaste tjej- vissa har allt och SOM jag unnar dig det! Kram från skåne och tack för att du förgyller mina dagar med din blogg- nu måste jag klicka hem jeansen.

  Angie 2017-11-29 09:11:20
  Svara
  • Svar på Angies kommentar.

   Din kommentar hamnade ju i ett eget inlägg som sagt, hehe! Tusen tack för din fina kommentar och för att du gjorde min dag. Massa kramar härliga du!

   Linn Herbertsson 2017-12-05 10:05:31
   Svara
 • så snyggt

  Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2 2017-11-28 16:10:24 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry