Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder: trädgårdsarbete och nya möbler till lägenheten

Det är ju mörkt fram till åtta på morgonen nu men när solen väl tittar fram så har vi haft så här vacker utsikt under helgen!

Jag startade min lördag med lite frukost i soffan framför Nyhetsmorgon

…i gott sällskap av Charlie och hennes får. Lite gulligt sidospår för det här är den enda leksaken vi någonsin har sett Charlie leka med sedan hon fick den. Mamma hade en hel korg av leksaker till henne men det är bara fåret som gäller så jag har faktiskt slängt alla andra leksaker. Som ni kanske ser så står det I love Gotland på tröjan och jag köpte fåret för åtta år sedan när jag och mitt ex var nykära och åkte Gotlandsfärjan till Visby och skulle på Stockholmsveckan. Då var Charlie knappt två år och fåret var ganska mycket större än henne, så gulligt! Nu är de ungefär lika stora…

De här vackra blommorna fick jag av Mattias i fredags när han hämtade mig och Charlie på kontoret.

Efter frukosten i lördags åkte vi in till stan och vårt mål med dagen var att hitta nya möbler till lägenheten och på Posh Living hittade vi de här fåtöljerna…

…och den här lampan köpte vi på DIS som ska hänga i taket i vardagsrummet! Det var ungefär det vi hann med, vi skiljdes åt och skulle gå lite ärenden på varsitt håll och det var då jag fick min migrän så Mattias fick komma och hämta mig sedan somnade jag i soffan och sov mer eller mindre resten av lördagen.

När jag vaknade i söndags var det riktigt kallt ute och glasräckena som brukar vara genomskinliga var alldeles frostiga, så vackert!

När jag sa åt Charlie att vi skulle gå långis (långpromenad) så såg hon inte jättenöjd ut, haha. Hon är alltid lite seg i början av våra promenader men kommer igång efter 5-10 minuter och då går hon lika snabbt som jag gör när jag går i snabbt tempo. Så härligt att vi kan motionera ordentligt tillsammans.

När vi kom hem efter vår långpromenad så behöll jag kläderna på och gick ut på terrassen och började sopa undan löv. Nu har i princip alla löv fallit ner från träden så då börjar evighetsarbetet med att få upp alla, haha.

Vilken tur att det är ganska mysigt med trädgårdsarbete! På gräsmattan gick det bra men på terrassen hade vissa löv frusit fast så jag fick bara bort det värsta, resten får jag ta tag i någon dag när det är lite varmare.

När jag kände mig klar med löven så gick jag in en stund och värmde upp mig igen…

…som ni vet så är det här mitt favoritrum i huset, jag kan inte riktigt förklara varför men jag älskar mysfaktorn i vårt arbetsrum/gästrum. Jag satte mig och jobbade ett tag vid mitt skrivbord…

…innan det var dags att kasta loss båten och få iväg den till varvet. Jag var lite avis på Mattias som fick en sista båttur innan vintern och isen kommer, jag fick istället ta bilen runt Värmdö och plocka upp honom på varvet där vi förvarar båten över vintern.

När vi kom hem igen så lagade jag american pancakes med banan åt oss och så mös vi ner oss i soffan, tände en brasa och såg helgens avsnitt av Så mycket bättre. Det blev precis som vi hade planerat, en underbar och lugn helg, bortsett från ett bakslag av migrän så klart. Har ni haft en bra helg?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry