Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

förebilder på golvet och vår nya, enorma matta

Ok, vad tycker ni om vår nya och alldeles enorma matta? Jag älskar den! Det förvånar mig att inte fler butiker har börjat tillverka färdiga mattor i större storlekar. Det är ju så lyxigt men ofta har de 2×3 metersmattor som de enda i lager och det blir ju lite dyrare när man ska måttbeställa men det är så värt det tycker jag!

Det här är samma matta som vi har på landet och är så nöjda med och den här godingen är hela 3,7×4 meter. Den täcker en stor del av vardagsrummet och vi kommer kunna ha vår stora soffa som kommer i december, ett stort vardagsrumsbord och två fåtöljer som alla får plats på mattan om vi vill.

Här är lite förebilder på sovrummet, de börjar ju riva upp heltäckningsmattan idag och så här ser alltså den ut som vi har idag. Den är ordentligt sliten och nu kommer vi ha samma matta som i vardagsrummet så en mycket kallare och grå som kommer gå mycket bättre ihop med väggarna som jag målade tidigare i år. Jag såg även en riktigt fint variant på sänggavel på Pinterest som jag funderar på att göra som ett litet projekt.

Den här mattan har funnits i över åtta år i lägenheten och man ska räkna med att de slits en del de här permanenta mattorna. Den dammsugs en gång i veckan men har ändå mist all sin lyster och är dessutom fläckig här och var. Jag glömmer aldrig den rosa fläcken uppe i vänster hörn på bilden, det är från vår ryss-fest för fem år sedan när Nanna hade en röd fjäderboa på sig. Den fällde som bara den så det låg röda fjädrar över hela lägenheten och tydligen färgade fjädrarna även av sig, haha. Snacka om minnen!

Det här är lite gambling, som ni ser så har vi en annan parkett i ena hallen vid vår bokhylla, lägenheten har nämligen varit en femrummare en gång i tiden. Vi stod i valet och kvalet om vi skulle förlänga och lägga mer fiskbensparkett men eftersom ytan går ihop mellan sovrummet och vår walk in closet så bestämde vi oss för att köra heltäckningsmatta även här. Idag börjar Richard och byggarna dra upp vår gamla matta och de kommer jobba även i helgen för att det ska bli klart så fort som möjligt!

Det ska bli sååå spännande att få se hur det blir nästa vecka! Vår fiskbensparkett är ju mörkbrun med grå toner i (svårt att fånga på bild) så den kommer gå perfekt ihop med den grå heltäckningsmattan.

Jag har börjat att ställa grejer i den platsbyggda hyllan som vi målade i samma färg som väggarna men jag ska fixa och styla om den när allt är klart! Här ser ni ingången till garderoben där vi har samma heltäckningsmatta som i sovrummet som vi alltså ska byta ut här också. På väggen mittemot bokhyllan tänkte jag göra en arbetsplats med lite förvaring och annat men det ska vara ganska enkelt och stilrent och får inte ta för mycket plats. Jag tror det kommer bli så mysigt med heltäckningsmatta här.

Vad tror ni? Förhoppningsvis kan ni få se efterbilder redan nästa vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ser ut att bli toppen!! Men Linn, ni har ju satt sittkudden på soffan fel… Divankudden ska vändas och lixom vika sig runt armstödet. Hoppas du förstår hur jag menar 🙂

  Alexandra 2017-11-27 18:26:06
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hahaha, så roligt, jag upptäckte det först när du skrev det! Vi ska ju sälja den här soffan när vi fått vår nya så jag skyller på att vi inte var så uppmärksamma när vi satte tillbaka den i vardagsrummet, hehe. Men vilken tur att du sa det för det vore ju dumt att ta bilder och lägga upp en annons på soffan som är felaktig så tusen tack för hjälpen! 

   Linn Herbertsson 2017-12-05 10:01:16
   Svara
 • Så fint! Spännande att se hur det blir 🙂

  Felicia 2017-11-26 18:59:29 http://wew.stilochinredning.se
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Tack, jag ska ta bilder på nya mattan så fort det är lite bättre ljus hemma, det är kämpigt nu när vintermörkret har kommit 😛 Kram

   Linn Herbertsson 2017-12-05 09:36:56
   Svara
 • Så fint!

  Josefine 2017-11-24 14:19:41 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry