Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min dag i bilder…

Jag startade min morgon tillsammans med ett stort gäng från Metro Mode, alla tjejer från redaktionen var där, våra säljare och en hel drös av vi som bloggar här…

…det bjöds på god frukost och så föreläste bästa Gunilla från Reklamombudsmannen. Jag har lyssnat på henne förut och hon frågade i slutet om vi inte hade setts förut, hon kom nämligen ihåg att jag var lika frågvis sist. Haha, jag är väldigt nyfiken men även påläst så jag brukar ställa frågor och ifrågasätta, jag uppfattade det som att hon menade det som något positivt men vem vet! 

Min vapendragare och älskling Charlie var med, hon är van eventhund vid det här laget och går runt en stund och kollar läget innan hon lägger sig i sin väska och sover resten av timmen, så smidigt!

Jag och fina Mathilda som bloggar hos oss!

De serverade allt jag gillar till frukost och lite till! Frukt, yoghurt, frallor och juice!

Bloggenligt så fotar vi så klart den fina maten innan vi börjar äta…

Efter ett jätteintressant föredrag där vi lärde oss ännu mer om hur man reklammärker i sociala medier så mötte jag upp Petra på No18 och vi hade ett jättekul möte med härliga Kristine från Köpenhamn.

På lunchen tog jag och Charlie en promenad och gick förbi lägenheten. Jag har ju en liten kamera som jag har fotat med idag där man kan vända displayen mot sig själv, vilket så klart kan vara väldigt praktiskt men inte när man tittar på displayen för att se sig själv för då ser man så här dum ut, haha.

Jag bar en tung påse med produkter som ska användas till en grej på lördag och var livrädd för att den skulle gå sönder i regnet…

…när vi kom tillbaka till Stureplan var jag tvungen att stanna till och ta lite bilder på den vackra julskyltningen, jag är så lycklig för att det närmar sig jul och jag har så mycket mys i kroppen!

Charlie var riktigt sur på mig, hon avskyr regn och vill helst stanna inomhus när det är sådant här väder tyvärr. Hon drar ihop sig och kutar ryggen, så det ser nästan ut som att hon har ont någonstans! Haha, jag älskar å andra sidan att hon har så tydligt kroppsspråk för vi kommunicerar ju mycket på det viset tillsammans.

Sedan var vi tillbaka på kontoret och nu har vi suttit framför datorn i flera timmar och väntar på att Mattias ska bli klar på jobbet så att vi kan åka ut till landet och ha myskväll!

Har ni haft en fin dag?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry