Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min bucketlist

Hej hjärtan! Kommer ni ihåg det här inlägget som jag skrev där jag svarade på lite frågor om att skriva en bucket list? Vi bor ute på landet nu när de lägger heltäckningsmatta i lägenheten och igår så hittade jag min skrivbok i hyllan där jag började kladda ner min bucket list för många år sedan.

Den är så lång så jag har delat upp den i två delar men här nedan kommer den första delen! Har ni skrivit någon bucket list? Jag märker att många av punkterna på min lista är resor och destinationer men det är väl också något av det häftigaste man kan göra här i livet!

– Flyga helikopter

Det är så sjukt att jag inte har gjort det ännu! Jag har en bekant som har helikopterkörkort men ändå har jag inte tagit tag i att boka en flygtur med henne, skandal. Det har varit på gång flera gånger, bl.a. när vi var i Abu Dhabi men då var det p.g.a. säkerhetsskäl som inga helikoptrar fick lyfta den dagen, haha.

– Se flamingos på riktigt

Japp, jag har en hang up på flamingos och har haft det i många år. Pappa berättade alltid om alla flamingos han såg när han bodde nere i Frankrike och nästan varje gång jag har varit i London så har jag eller Maria ringt till Kensington Roof Gardens och frågat om deras flamingos är där. En gång var de där men då var hela stället abonnerat för ett bröllop och de andra gångerna har de inte varit i trädgården när vi väl har ringt. Jag vet inte hur det funkar men antagligen får de flyga fritt? Jag hade blivit mäkta chockad om jag hade ramlat över en flamingo på en random gata i London istället, nu när jag har försökt få träffa dem i trädgården så många gånger.

– Jobba med välgörenhet som rör bl.a. integration

När jag skrev mitt förra inlägg om min bucket list och svarade på en rad olika frågor så kom integration och välgörenhet på tal ett par gånger. Redan nu i helgen ska jag engagera mig i ett event som rör integration som jag ska berätta mer om för er, det ska bli så spännande!

– Resa till Madagaskar

Det var många år sedan jag lästa att Madagaskar är den delen av jordskorpan som först separerades från de andra. Det innebär att där finns både djur- och växtarter som inte finns någon annanstans i världen. Ja, ni hör ju, jag måste åka dit!

Ta dykcert 

När jag och Maria backpackade i Asien så fastnade vi på världens härligaste plats i Vietnam i nästan två veckor. Nha Trang heter det och då var staden fortfarande väldigt oexploaterad. Eftersom vi älskade stället så mycket så bestämde vi oss för att ta vårt dykcert där så att vi kunde stanna extra länge.

– Resa runt i Indien

Jag och Maria tänkte först klämma in Indien under våra tre backpack-månader men insåg snabbt att det hade blivit alldeles för tajt. Jag skulle vilja ta 3-4 veckor i Indien någon gång så att jag hinner se så mycket som möjligt…

– Få se Taj Mahal

…bl.a. Taj Mahal, jag vet inte varför men det är bara en sådan plats jag känner att jag måste få se med egna ögon. Jag älskar historien om han som byggde Taj Mahal som gravplats för sin älskade. Han hade tänkt bygga ett exakt likadant i svart som gravplats åt sig själv. Hur galet hade inte det varit?

Ta jägarexamen

Det gjorde jag, Mattias och två vänner på ett ställe nere i Skåne för snart fem år sedan.

– Tala ett tredje språk

Jag kan som sagt en hel del spanska och hade som mål (läste jag i mitt bucket list-inlägg precis, haha) att öva upp mina färdigheter i somras men det glömde jag helt bort. Dags att ta tag i nu!

– Åka till Mexico City

En av mina bästa vänner, Jonathan, kommer ju från Mexico City och hans familj bor där. Jag är så sugen på att resa dit och vi ska försöka tajma det någon gång över Nyår när de är där så att vi har de bästa guiderna, det känns som en stad där man ska veta vart man går och vad man gör, det är väl utsett som en av världens farligaste städer om jag inte minns helt fel?

– Gå en salsakurs

Haha, jag vet inte varför, men jag dansade under flera år när jag var liten men har aldrig lärt mig någon pardans och just salsa tycker jag ser svettigt och roligt ut.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Linn,

  Du gillar att resa och.. flamingos 😀
  Åk till Aruba, där går dem fritt längs stranden och är vana vid människor. Du kan i princip stå bredvid- om du törs.
  Aruba är en underbar ö, fast kanske du varit där redan? Kram

  Linda 2017-11-24 10:11:54
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Nej, jag har aldrig varit på Aruba. Det låter ju magiskt och jag började kolla flygbiljetter dit över Nyår så fort jag läste din kommentar. Haha, så tack för tipset! Kram

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:20:52
   Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    Aruba är helt fantastiskt men inte stranden med flamingos. Ett hotell har en egen liten ö som strand där de har flamingos, stranden ser väldigt tillgjord och tråkig ut. En stor besvikelse.

    D 2017-12-02 20:54:24
    Svara
 • Basta listan. Nasta gang du ar i Hong Kong far du inte missa att ga till en av parkerna som har sjukt mycket flamingos. Jag kunde inte tro mina ogon nar jag var dar haha. https://www.tripadvisor.co.uk/ShowUserReviews-g294217-d1944740-r154347020-Kowloon_Park-Hong_Kong.html

  Julia 2017-11-23 21:33:09
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Är det sant, det hade jag ingen aning om när vi var där, typiskt! Tack för tipset, kram!

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:20:09
   Svara
 • Haha, flamingos! Då behöver du bara åka till Göteborg och slottsskogen!

  Malin 2017-11-23 20:16:29
  Svara
 • Kom hem från Indien för två veckor sedan, hade kunnat skriva en bibel typ om landet haha! Men Taj mahal var magiskt att se. Jag ville sitta på bänken (hittar inget annat ord), som prinssesan Diana gjorde 1992. Fick köa en bra stund men det visade sig att jag satt på fel bänk haha! Satt på bakre bänken.. Jaja jag har iallafall ett foto framför byggnaden 😂.

  Några av sakerna på din lista har jag ”genomfört”. Åkt helikopter i Hawaii. Simmat med hajar (i bur).
  Är roligt när du skriver personliga inlägg.
  Kram

  S 2017-11-23 19:27:28
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Men åh vad magiskt det låter, haha, kul att du satt på fel bänk men det spelar väl inte så stor roll 🙂 Kram och vad kul att du gillade inlägget!

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:18:56
   Svara
 • Så kul grejer!

  Josefine 2017-11-23 14:23:53 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Taj Mahal var magiskt. Var där i somras på en långweekend och en utav mina bästa resor ever. Här har jag skrivit min travel bucket list: https://utochspring.com/2017/02/05/travel-bucket-list/

  pilla 2017-11-23 11:23:20 http://utochspring.com
  Svara
 • Linn! Vilket roligt inlägg, blev inspirerad att också skriva en bucketlist.
  Det roliga är att mina punkter skulle vara väldigt lika dina med resorna och helikopterturen – och ännu roligare är att jag också har tagit jägarexamen och dykarcert! Väldigt lika helt enkelt 🙂 Kram fina du!

  emmy 2017-11-23 08:59:30
  Svara
  • Svar på emmys kommentar.

   Vad kul att du blev inspirerad och roligt att vi har kryssat av lite grejer gemensamt på listan 😀 Kram och ha en fin helg kära du!

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:17:44
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry