Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

militärgrön dunjacka och midjeskärp

innehåller annonslänkar – jacka H&M här // kavaj &Other Stories här // stövlar Stuart Weitzman här // väska Celine // skärp gammalt från NK // skinnbyxor Minimum DK här

Hej onsdag!

Jag såg en tjej i den här jackan i närheten av vårt kontor förra veckan och blev kär. Jag hann inte fråga henne var den var ifrån men av en händelse trillade jag över en annons på nätet senare under dagen och fick veta att den kom från H&M och kostade ynka 499 kronor så när jag var nere på stan förra veckan sprang jag in på H&M vid Hötorget och hittade ett exemplar i storlek 36, så glad för det!

Jag är dessutom glad för när jag rensade ur mina garderober för några veckor sedan så hittade jag det här magiska midjeskärpet som jag köpte på NK för hundra år sedan. Kedjan var av så jag hade lagt undan det och tänkt att jag skulle lämna in det men sedan glömt bort det. När jag började pilla på det såg jag att jag kunde laga det själv hur enkelt som helst. Jag älskar pluggen som man stänger det det med och jag kommer främst använda det så här, i midjan över en snygg kavaj!

Jag har varit på kontoret och jobbat i ett par timmar nu men kan inte sluta gäspa. Klockan ringde halv sju i morse och jag som sällan snoozar gjorde faktiskt det och sov en halvtimme extra men är fortfarande så trött. Jag hoppas att det släpper fram till lunch, jag ogillar skarpt att vara trött och är det sällan så jag hoppas att Liv kommer hit på lunchen med en massa bra energi så att jag lyckas ta mig ur det asap, hehe.

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry