Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jag har blivit med ny hårfön, äntligen!

Alltså, jag blir så trött på mig själv! Jag anser mig ändå vara en vaken tjej med koll på läget men ibland är jag bara så lat. Jag tvättar mitt hår varannan dag och torkar alltid håret med fön då jag inte gillar mitt självfall. Trots det har jag inte köpt en ny fön på jag vet inte hur många år. Förra veckan började den t.o.m. lukta bränt när jag skulle torka håret, antagligen för att det har kommit in så mycket damm i den, haha.

Jag vet inte varför men jag tror att jag har fått den där dåliga ovanan av min pappa, att jag tänker att det kan inte bli mycket bättre än så här men oj vad det här hänt mycket i fön-väg sedan jag köpte en hårfön sist. Den här nya godingen Babyliss Digital Sensor Hair Dryer är superlätt och har en Intense-inställning med en lufthastighet på 130 km/h vilket gör att torktiden reduceras med upp till 32%. Med tanke på att jag fönar håret 3-4 gånger i veckan och att mitt hår brukar ta 15 minuter att få helt torrt så kommer jag spara så mycket tid.

Fönen kommer med tre olika munstycken och the widest som är 9 cm brett har snabbt blivit min favorit. Babyliss Digital Sensor Hair Dryer har dessutom en inbyggd sensor i motorn som upptäcker vilket munstycke som används och därefter justerar luftflödet automatiskt för att ge optimal effekt och säkerställa att håret skyddas så mycket som möjligt.

Jag vet inte med er men nu när det börjar bli riktigt kallt ute så blir mitt hår väldigt statiskt och jag blev positivt överraskad när jag testade Digital Sensor hårfönen för första gången då det joniska luftflödet minskar statisk elektricitet och ger en helt annan glans än vad min gamla hårfön gjorde.

Det finns även en inställning som heter Mild med lägre lufthastighet som är bäst att använda om man vill styla håret och Intense använder du om du vill ha en snabb och effektiv torkning. Temperaturen är konstant 70 grader vilket skyddar hårfibrerna från att skadas. Jag är ganska säker på att min gamla fön blev mycket varmare än så och jag har antagligen slitit på mitt hår väldigt mycket varje gång jag har använt den.

Mitt absolut bästa och snabbaste tips för en snygg frisyr är att alltid föna håret istället för att låta det självtorka! På bilden har jag låtit vänster sida torka och på höger sida har jag använt min nya fön från Babyliss. Som ni kan se så har jag självfall och gillar det inte alls, antingen vill jag ha ordentliga lockar eller helt platt hår och då använder jag en bortse och hårfönen för att få till det här platta och glansiga resultatet. Jag älskar det och är förvånad över att det blev så rakt och fint, förut har jag alltid fått använda min plattång efter att jag har fönat håret om jag har velat ha det riktigt rakt.

Babyliss Digital Sensor Hair Dryer finns att köpa på Åhlens här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Kan inte du skriva om hur det går med appen Spira som du gjorde ett inlägg om tidigare i höstas? Jag är sugen på att börja använda Spira själv nämligen 🙂

  Hanna 2017-11-21 16:19:01
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Vad kul att du är nyfiken och funderar på att börja använda Spira! Kika in i morgon eftermiddag så kommer ett nytt inlägg där jag berättar mer.

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:15:46
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry