Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 bra och dåliga saker med min dag

3 bra saker

– Det snöar! Jag älskar när det blir snökaos i Stockholm, bilar och bussar lyckades knappt ta sig fram under dagen och det innebar att gatorna kring Stureplan var lugnare än någonsin. Det blir så ljust, fint och framförallt tyst när snön precis har lagt sig. Jag älskar det!

– Jag har fått så mycket gjort under dagen på kontoret! Jag älskar sådana dagar när allt bara rullar på, jag hann t.o.m. förbi skräddaren för att sy in några jeans. Det ena paret tror jag att ni kommer tycka riktigt mycket om så jag ska fota de jeansen i en outfit nästa vecka!

– Matilda och jag fotade ett jättefint samarbete fullproppat med julklappstips och jag blev så nöjd med resultatet. Jag är riktigt detaljstyrd och skulle jag någon gång fota till ett samarbete och bilderna inte känns helt rätt så gör jag om det. Det tar tid men jag vet också att om jag är 100% nöjd så kommer kunden garanterat också bli det.

3 dåliga saker

– Jag hade en fullproppad resväska med mig med grejer i morse när vi skulle fota mitt samarbete på kontoret och när jag vaknade upp snöade det riktigt ordentligt så jag var tvungen att ta taxi till kontoret annars hade jag aldrig fått med mig väskan. I vanliga fall älskar jag att gå till kontoret när det snöar och en promenad som tar 2-3 minuter kostade istället 250 kronor eftersom det var sådan kaos i trafiken, ovärt!

– Mattias är sjuk och eftersom det finns en risk att jag är smittad men inte vet om det så var jag tvungen att ställa in vår dejt med Maximilian. Jag längtar så efter att få träffa den där lilla ungen och blev så ledsen när jag insåg att jag inte skulle få träffa honom för första gången idag. Förhoppningsvis är alla förkylnings-tecken borta i helgen och i så fall kommer Kristian, Stina och Maximilian ut och hälsar på oss på landet. Jag hade t.o.m. köpt en liten present till de nyblivna föräldrarna…

– Min stackars lilla vovve kan inte gå ut på långpromenad! Det har ju varit snö, sen isbana och till slut slask här i Stockholm idag och stackarn får kramp i tassarna om vi är ute i mer än tio minuter. På så vis så hoppas jag nästan att snön snart smälter och kommer tillbaka först vid jul, för jag älskar våra långpromenader.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Oj? Älskar din blogg och dig men det dör var riktigt taskigt. Skönt för dig för att det var lugnt runt Stureplan för att folk inte kunde ta sig till jobb och skola men du har råd med en taxi för 250 kr så för dig är det lugnt? Ser inte riktigt det sköna och härliga med att folk hamnar i skit för att man inte kan ta sig till sin arbetsplats eller liknande. Du behöver bog tänka om lite där

  Elin 2017-11-21 23:18:33
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Tack för din kommentar! Däremot kan jag inte hålla med dig om att det är taskigt av mig och det här är ett typsikt exempel på om glaset är halvtomt eller halvfullt om du frågar mig. Jag kan inte styra över att Stockholm Stad inte kan fungera som det ska när snön kommer och bara för att jag njuter av att det för en gångs skull är lite trafik och tyst kring Stureplan så betyder inte det att jag tycker mindre synd om dem som inte kunde ta sig till jobbet eller som fick problem p.g.a. snön. Det var inte heller det jag skrev så jag är ledsen om det var så du uppfattade det. Till skillnad från alla som gick och klagade på hur hemskt vädret var den dagen så var jag glad och positiv och försökte se allt som var bra med det istället. Även om jag hade behövt pulsa genom snön med min resväska så hade jag inte varit bitter för det, jag tror det handlar om vilken inställning man har till livet helt enkelt.

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:16:02
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry