Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 47

 

veckans planer

Hej måndag! Jag ska på lunchyoga på gymmet precis bredvid vår lägenhet så jag jobbar hemifrån och går till kontoret i eftermiddag. I morgon ska jag fota till ett samarbete med Matilda på förmiddagen och sedan äta lunch med Cecilie, vi har inte setts sedan vi åt middag på Tak så det ska bli så mysigt! På kvällen ska jag få träffa vår nya familjemedlem för första gången och på onsdag blir det kontorsjobb hela dagen. Jag och Liv sköt på vår lunch förra veckan så hon kommer till kontoret och äter lunch med mig på onsdag. På torsdag har Metro Mode en frukost med alla våra bloggare på ett hotell nära vårt kontor så jag startar min morgon där och senare på förmiddagen har jag och Petra ett möte med en tjej från Köpenhamn. På onsdag ska heltäckningsmattan levereras och läggas så vi kommer få bo på landet från och med onsdag kväll så jag tror jag jobbar därifrån på fredag men jag har inte bestämt mig riktigt än. Helgen kommer bli superlugn och spenderas ute på landet bortsett från ett viktigt event på lördag som jag ska berätta mer om lite senare.

veckans bästa

Jag ska som sagt få träffa vår nya lilla familjemedlem på tisdag, alltså Kristian och Stinas lilla Maximilian! Jag måste nästan nypa mig i armen, jag trodde det skulle dröja längre innan vi skulle få ses men i helgen har de träffat mor- och farföräldrar så nu är det vår tur, så konstigt det känns, på ett väldigt bra sätt!

veckans sämsta

Jag kunde inte berätta för er i fredags att jag skulle spendera helgen i London och överraska min bästa kompis Maria med en babyshower. Hon läser min blogg då och då så jag var tvungen att låtsas att jag skulle till landet så att hon absolut inte skulle misstänka något. Det blev i alla fall världens bästa helg, fler bilder kommer sen men jag saknar mina vänner så att det gör ont idag. Det brukar ta ett par dagar innan den värsta saknaden lägger sig men jag är samtidigt full av all energi de gett mig under helgen så det är en väldigt tudelad känsla.

veckans låt

Låten 1-800-273-8255 med Logic går på repeat på min Spotify idag, min favorit Khalid är med och sjunger, magi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry