Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jag tipsar om de bästa skönhetsklapparna

Hej lördag! Julen kommer tidigt i år och redan nu kan ni kika in min video som jag spelade in tillsamman med Lyko förra veckan där jag ger er mina bästa julklappstips ur deras fullproppade skönhetssortiment. Lyxigt schampo med salongskänsla till svärmor, Maria Nilas 100% veganska produkter till den lite mer medvetna, en helt ny sminkkollektion och det bästa tipset om ni vill att er ögonskugga ska poppa lite extra, kika in alla mina julklappstip här och på min Instagram (klick!) har jag en liten tävling idag där ni kan vara med och vinna er favorit bland julklapparna jag tipsar om. Puss på er!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad fina tips! Kommer du att ha fler julklappstips på bloggen i videoformat? Det var kul att kunna se produkterna och få en känsla för storlek på flaskor m.m. så jag hoppas på fler videor ❤️

  Li 2017-11-20 20:34:28
  Svara
  • Svar på Lis kommentar.

   Vad roligt att du gillade mitt samarbete med Lyko! Det kommer komma fler julklappstips men än så länge har jag inte planerat för fler julklappstips i videoformat men om jag hinner ska jag definitivt se om jag kan göra det. Kram!

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:11:35
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry