Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fredag och längtar efter landet

Hej godingar! Den här veckan går nog till historien som årets mest intensiva. I onsdags var rekordet, då jobbade jag med några samarbeten inför jul och var igång från halv åtta på morgonen och stängde igen datorn klockan ett på natten, min enda paus blev en timmes lunchpromenad med Charlie. Jag var nästan lite löjligt glad för att jag hade middagsplaner igår kväll för annars hade jag nog jobbat hela kvällen igår också. Istället åt vi en helt magisk middag på Tako, drack drinkar på Bardot och hängde med Oscar till jobbet och dansade lite.

Jag var så uppe i varv och glad när vi kom hem så jag somnade riktigt sent och var uppe vid nio och satte mig och gick genom mailen innan jag gick till kontoret. Nu börjar jag bli lite trött men jag ska kämpa på några timmar till innan det blir lite lugnare tempo över helgen. Det var längesedan jag längtade så mycket efter landet och det första jag ska göra när vi kommer dit i kväll är att tända en brasa och mysa ner mig i soffan sedan stannar jag nog där resten av kvällen.

Puss på er och ha en fin fredag så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind