Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fredag och längtar efter landet

Hej godingar! Den här veckan går nog till historien som årets mest intensiva. I onsdags var rekordet, då jobbade jag med några samarbeten inför jul och var igång från halv åtta på morgonen och stängde igen datorn klockan ett på natten, min enda paus blev en timmes lunchpromenad med Charlie. Jag var nästan lite löjligt glad för att jag hade middagsplaner igår kväll för annars hade jag nog jobbat hela kvällen igår också. Istället åt vi en helt magisk middag på Tako, drack drinkar på Bardot och hängde med Oscar till jobbet och dansade lite.

Jag var så uppe i varv och glad när vi kom hem så jag somnade riktigt sent och var uppe vid nio och satte mig och gick genom mailen innan jag gick till kontoret. Nu börjar jag bli lite trött men jag ska kämpa på några timmar till innan det blir lite lugnare tempo över helgen. Det var längesedan jag längtade så mycket efter landet och det första jag ska göra när vi kommer dit i kväll är att tända en brasa och mysa ner mig i soffan sedan stannar jag nog där resten av kvällen.

Puss på er och ha en fin fredag så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry