Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

till alla er som gör min dag

Jag hittade de här bilderna på mitt skrivbord precis och jag bara älskar dem! 

Det är så mycket folk som kommer fram och vill vara med på bild när jag och Matilda är ute och fotar, haha. Det var ännu fler förut, jag antar att folk börjar vänja sig vid bloggare som står och blir fotograferade men det är fortfarande ganska många som blir nyfikna och ofta härliga män som vill vara med på bild, som den här dynghärliga snubben, haha.

För ett tag sedan slog det mig hur mycket energi jag får av människor i min vardag som jag kanske inte nödvändigtvis känner. Det är Mats nere på Kameradoktorn som alltid är så glad och härlig, en kvinna som bor i samma trappuppgång som vi, killen nere på 7eleven, min skräddare på Christians Skrädderi där jag är alldeles för ofta, någon som håller upp dörren när jag och Charlie ska in på kontoret.

Jag är själv en person som gillar att stå och prata i hissen, jag skämtar gärna med någon som står framför mig i matbutiken och missar jag att hålla upp dörren för någon som kommer bakom mig så stannar jag upp och ber om ursäkt för att jag var så upptagen med mina egna tankar. Jag hör precis var jag har fått de här egenskaperna och det är från min älskade pappa, haha, han är nästan översocial, om det nu finns någon som heter så.

Jag förstår mig sällan på människor som tittar ner i marken när vi möts i korridoren eller som hellre står och knappar på mobilen än socialiserar med mig och människor runtomkring. Självklart har jag respekt för att vi alla är olika och att man kan ha en dålig dag men jag skulle önska att alla blev bättre på att uppmärksamma sin omgivning. Ett skratt eller leende från en främling kan verkligen göra min dag. Håller ni inte med?

Nej, nu ska jag klä på min lilla vovve och ta en promenad innan vi går till kontoret. Klockan nio har vi frukostmöte med gänget som ska med på vår jobbresa till Thailand, spännande!

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Haha jag är exakt likadan och har också fått det från pappa. Får ofta hålla tillbaka för att det känns som om jag tjuvlyssnar på folk när man snappar upp något och börjar prata med dem. 🙂

  Lisa 2017-11-17 19:21:39
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Haha, precis så är min pappa, han kan lyssna på andras konversationer och sedan börja blanda sig i, jag älskar det. Eller ja, det är ju roligast när det mottas på ett bra sätt, hehe, vissa ser bara förvånade och obekväma ut. När jag tänker efter har jag gjort det ibland jag också, t.ex. om någon står och diskuterar ett problem som jag har ett svar på, då känner jag det som min plikt att dela med mig och hjälpa dem. Haha!

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:10:48
   Svara
 • Det är tyvärr inte så enkelt för oss som det inte kommer naturligt för. Önskar att jag hade lättare för att småprata med folk, men det är verkligen otroligt ansträngande för mig och tar massor med energi (som jag ofta inte har). Undviker oftast människor som dig för att ni får mig att känna mig socialt misanpassad, haha.:) Är dock alltid artig och omtänksam mot folk runtomkring, hälsar på alla, håller upp dörrar, lägger streckkoderna mot kassörskan osv. men framstår säkert ibland som sur pga jättesvårt för stora leenden och småprat. Mvh introvert.

  Linda 2017-11-17 09:59:18
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Haha, åh tack för din härliga och så ärliga kommentar! Jag respekterar verkligen att vi alla är olika och tycker det är så kul att du skrev att du undviker sådana som jag, hahaha. Word! Jag tror starkt på att man ska omges av människor och annat i livet som ger en energi och inte tar energi så jag tycker du gör helt rätt, tack för att du delade med dig av din sida av saker. Jag måste lägga till att det även finns människor som får mig att känna mig socialt missanpassad, det kan vara individer eller grupper med en viss jargong som inte alls stämmer överens med min, då kan jag bli tyst och obekväm i situationer jag också. Så intressant det här och tack igen för din kommentar!

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:10:33
   Svara
 • Basta! Jag ska borja prata med nagon ny imorgon som jag aldrig pratat med pa jobbet forut!

  Julia 2017-11-16 20:30:58
  Svara
 • Jag är introvert men om någon pratar med mig så svarar jag så klart och hälsar på andra i en hiss eller när jag är ute och går gör jag även om jag inte alltid vill, men det är för att jag är hårt uppfostrad så =)

  Li 2017-11-16 19:48:05
  Svara
 • Introvert och extrovert! 🙂 Himla olikheter mellan dom 2 men båda är härliga på sina sätt

  moa 2017-11-16 15:57:33
  Svara
  • Svar på moas kommentar.

   Jag håller med!

   Linn Herbertsson 2017-11-25 21:09:04
   Svara
  • Svar på moas kommentar.

   Introvert och extrovert är inte kopplad till social förmåga, utan det handlar om var man hämtar sin inspiration – från yttre ting/möten eller inifrån. Det betyder att du kan vara introvert men ändå vara bra på att småprata och tycka det är trevligt, och du kan vara extrovert men ändå gilla lugn och ro. Önskar att folk inte slängde sig med dessa termer utan att ha läst på om innebörden.

   Anna 2017-11-19 18:18:48
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Bra input! Jag måste erkänna att jag inte hade koll på det här själv, däremot undrar jag då vad man ska kalla det istället, om man inte kan beskriva sociala förmåga med orden introvert respektive extrovert, vad säger man då? Social respektive osocial? Osocial känns så negativt på något sätt, tycker du inte?

    Linn Herbertsson 2017-11-25 21:11:03
    Svara
 • Haha åh vilka härliga bilder!!

  Angelica 2017-11-16 14:22:13 http://angelicascloset.se
  Svara
 • Förstår dig precis, men jag är en person som helst står o tittar ut i tomma intet i hissen. Ser inte folk när jag går på stan o vill inte artighetsprata i kön. Jag kan absolut göra det men jag har inte energin då jag behöver vara social i mitt jobb o ta mycket kontakt o hålla igång samtal. När jag sedan går från jobbet vill jag bara ha tyst o att få vara tyst. Så vi alla är olika

  Malin 2017-11-16 13:33:28
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Jag respekterar det och att vi alla är olika, tack för att du delar med dig. Jag ska tänka på det och inte vara ”för” trevlig mot de som undviker mig 😛 Kan inte ens föreställa mig om man ska vara social 8 timmar om dagen då jag spenderar mkt tid vid min dator, då kan jag tänka mig att det är skönt med tystnad när man väl lämnar jobbet 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2017-11-25 20:56:58
   Svara
 • Jag haller helt med, det ar sa harligt nar manniskor faktiskt tittar up fran telefoner etc. och man far en chans att lara kanna nya manniskor, det ger energi! Dock sa kan jag nog vara den dar personen som du beskriver, den som inte tittar upp. Dock handlar det inte om att jag inte vill vara social och trevlig – men jag ar lite ‘socially akward’. Jag finner det JATTESVART att smaprata med manniskor jag inte kanner. Jag kommer liksom inte pa nagot att saga och det blir bara lite jobbigt. Forsoker jag blir det installet att jag typ ger nagon konstig fakta..’visste du att…’ och i samma stund jag oppnar munnen vill jag bara sjunka genom jorden da jag inser vad jag pratar om haha! Sa social skills maste jobbas pa for min del!

  Sandra 2017-11-16 13:09:48
  Svara
 • Jag håller med men kan vara dålig på det själv ibland. Tack för påminnelsen! 🙂

  Joanna 2017-11-16 09:22:25
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry