Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tisdag och ännu fler tårar

Hej tisdag! Vilken gråtfest det blev på kontoret igår, när de andra hade gått hem så satt jag och Joanna kvar och pratade lite och kom in på djupa samtal som slutade i dagens femte gråtfest. Jag som är en person som i vanliga fall är bättre på att stänga av än att ventilera kom hem från kontoret och var alldeles slut igår, men slut på ett bra sätt. Vi börjar bli som en liten familj på kontoret som tar hand om varandra i vått och torrt och det känns helt fantastiskt.

Jag grät när jag fick se bilder på Maximilian igår, jag grät när jag fick beskedet om Alexias dotter som drabbats av leukemi, sedan grät jag igen när Michaela frågade om hon fick se bilder av Maximilian och jag visade stolt upp en bild på en liten bebis som jag aldrig har träffat men som redan känns som en del av mig, sedan grät jag när jag skrev ett meddelande om Alexias dotter till alla på kontoret som inte var där igår och sedan grät jag sista gången när jag och Joanna satt kvar och ventilerade allt som har hänt den senaste tiden.

Nu gråter jag lite igen när jag skriver det här, haha, vad händer med mig egentligen?

Jag måste samla mig nu för jag har ska iväg och är tillbaka i stan igen efter lunch så vi hörs då, ha en fin dag så länge.

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind