Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 46

veckans planer

Hej måndag! Härligt med ny vecka efter en lugn helg ute på landet. Vi skulle på två middagar, en i torsdags och en i lördags, den första ställde vi in och den andra flyttades fram så jag känner mig så pigg och fräsch idag. Jag var på kontoret tidigt i morse och på lunchen ska jag på ett yogapass på mitt gym och i eftermiddag ska jag och Sandra gå en långpromenad med Charlie. Jag är så tacksam för att jag kan bestämma mina arbetstider själv för jag känner att jag verkligen behöver gå långpromenaderna med Charlie när det är ljust ute nu så att vi får lite energi och D-vitamin. Utöver det så kommer jag att sitta klistrad framför datorn idag. I morgon förmiddag ska jag till Norrtälje och är tillbaka på kontoret vid lunch. På eftermiddagen ska jag fixa naglarna hos Angeliki på Visage och sedan blir det ett par timmar till på kontoret och så tror jag att vi går på bio eller något annat mysigt på kvällen. På onsdag levereras förhoppningsvis vår heltäckningsmatta så att byggarna kan fixa det sista i lägenheten, sedan är vi helt klara med renoveringen, wohoo! Jag ska äta lunch med Liv som jobbade tillsammans med mig förra året, fota ett samarbete hemma i lägenheten och på kvällen har River Island en middag men jag har inte bestämt mig för om jag ska gå än. På torsdag ska jag börja morgonen med ett frukostmöte på No18 tillsammans med Carro, Petra, Joanna, Jossan och Daniel. Vi ska nämligen på en jobbresa till Thailand i slutet av januari (det ska bli så galet kul) och vi behöver planera upplägget lite. Efter vårt möte så ska jag fota tillsammans med Matilda och på kvällen har Dasha ett event på Sturebadet tillsammans med Oral-B så då blir det hamam för hela slanten. På fredag har jag ingenting inbokat än så länge så jag ser fram emot en heldag på kontoret så att jag hinner jobba undan en massa inför helgen!

veckans bästa

STINA OCH KRISTIAN HAR BLIVIT FÖRÄLDRAR! Det känns alldeles overkligt! Maximilian föddes på farsdag igår och jag var inte alls beredd på att det skulle kännas så här. Det är mina första riktigt nära vänner som får barn och vi har varit med dem under hela graviditeten, umgåtts mycket och rest tillsammans. Det känns så konstigt att det är Maximilian som har legat där inne hela tiden. Ni vet ju min inställning till barn och att jag är väldigt osugen själv, jag har nästan varit lite rädd för att jag inte skulle bli så glad när han väl kom. Jag har verkligen varit lite egoistisk, självklart jätteglad för deras skull men också tänkt mycket på hur det kommer förändra mitt liv när några i min närhet blir föräldrar för första gången. Alla de känslorna är som bortblåsta nu och när jag fick se bilden på dem tillsammans igår så kändes han genast som en så självklar del i vår lilla ”familj”. I morse när Stina skickade en film på Maximilian i Kristian famn så började jag gråta. Jag gråter sällan nu för tiden och det var en fantastisk känsla, av lättnad att allting har gått bra och en känsla av total lycka. Jag börjar grina igen nu när jag skriver det här, haha! Grattis älskade Stina och Kristian, ni kommer bli helt fantastiska föräldrar och vi finns alltid här och backar upp er om det skulle behövas!

veckans sämsta

Allting känns så oviktigt i jämförelse med ovan men jag har lock för ena örat, eller inte riktigt lock men jag känner mig lomhörd. Mattias klagade flera gånger på att jag pratade väldigt högt i helgen, haha, som en gammal tant typ och jag kände det första gången i fredags och sedan när vi tränade igår men jag hoppas det släpper snart. Någon som vet vad det kan bero på? Jag känner inga förkylningssymptom eller mår dåligt på något annat sätt. Jag får för mig att min hörsel har blivit nedsatt på ena örat och att det kanske börjar så, med en känsla av att man nästan har lock för örat? Men jag kanske bara inbillar mig!

veckans låt

Sabia Ddumba – Manboy! Vi såg två avsnitt av Så mycket bättre i helgen, Sabinas avsnitt och Erik Saades avsnitt och versionen som Sabina gjorde av Eriks låt var så bra. Kika in den här, det får blir måndagens låt som kommer gå på repeat här på kontoret!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Linn! Kan du ha fått en vaxpropp i ena örat? Det hände mig för några år sedan, jag hörde mkt sämre på det örat. Bad en läkare på jobbet (jobbar som sjuksköterska) att kolla mitt öra. Mkt riktigt så var det en vaxpropp. Lyckades få bort den själv med revaxör och spolning och slapp gå till vårdcentralen.

  Daniella 2017-11-13 11:12:53
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Hej! Åh det kommer förbli ett mysterium för det försvann bara några dagar senare, så konstigt. Men tack för din kommentar och hjälpen, ni läsare är bäst! Kram!

   Linn Herbertsson 2017-11-25 20:50:07
   Svara
 • Hej,
  Vart är din weekly planner ifrån?

  Julia 2017-11-13 11:03:01
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson