Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

från ett fantastiskt besked till ett fruktansvärt

Jag är i chock! 

Jag och Charlie var ensamma på kontoret i morse så vi gick ner och satte oss på våning fyra där det är frukost på måndagar för alla som sitter här. När jag var klar och hade skickat iväg min redovisning så gick vi upp till vårt rum och då hade Michaela och Therese också kommit. Vi småpratar lite och sedan berättar Michaela att Alexia är på sjukhuset med sin dotter Corinne som utreds för leukemi. Jag fick en chock och stod bara kvar framför min skrivbordsstol i flera minuter innan jag kunde sätta mig!

Tårarna började rinna ner för mina kinder för tredje gången idag! När Michaela hade berättat hur allt låg till så skrev jag ihop ett sms som jag skickade iväg till Alexia och en stund efter svarade hon att de hade pratat med läkaren och Corinne har som de befarade leukemi. Däremot var de lättade då Corinne har den mindre aggressiva sorten som kallas för ALL. Oavsett vad så ska Corinne nu genomgå en rad tuffa behandlingar och jag lider så med Alexia och hennes familj.

Underbara, fantastiska, starka Alexia! Vi har precis börjat lära känna varandra bättre sedan hon flyttade in tillsammans med oss här på No18 och jag fascineras alltid av hennes positiva inställning till livet och hennes härliga energi. Jag är ganska säker på att den kommer förbli densamma genom den här tuffa resan och i perioder då hon inte orkar så kommer hennes nära vänner och vi tjejer här på kontoret att finnas och backa upp henne i vått och torrt.

Jag vet inte varför men jag trodde aldrig att jag skulle känna någon vars barn drabbas av cancer. Det är bara en sådan sak som inte får hända men som händer ändå! Jag har ju fått min beskärda del av erfarenhet när det kommer till cancer men jag har alltid tänkt att hur tragiskt det än är när någon vuxen eller äldre insjuknar i cancer så är ett barn det värsta tänkbara som kan hända.

Jag kan inte ens föreställa mig vad Alexia och hennes familj går genom just nu men om ni vill och har tid så skulle jag bli så glad om ni går in och lämnar en kommentar till Alexia fullproppad med en massa kärlek och styrka. Jag vet hur viktigt det var för mig att ha er genom mammas sjukdom och jag önskar så att Alexia finner samma stöd och styrka som jag gjorde genom min blogg. När sådant här händer så är det viktigaste av allt att känna att man inte är ensam i det man går genom!

Den här dagen alltså! Från lyckokänslorna kring att Maximilian äntligen finns hos oss till en riktig käftsmäll som tog ner mig på jorden igen och påminde mig om hur ömtåligt livet faktiskt är och att det inte är någonting som man någonsin ska ta för givet. Nu ska jag göra mitt bästa för att dela mina känslor i två, en del som fortfarande svävar på moln för Maximilian och en del som är stark och stöttande för underbara Alexia när helst hon kommer att behöva det som mest!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken mardröm! Så ofattbart tragiskt! Blev så illa berörd…

    Anna 2017-11-13 23:16:48
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry