Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

beige kappa, vintage Chanels och saknad

innehåller annonslänkar – tröja Soaf Goat här (jag har strl L i min för jag gillar oversized) // loafers Chanel (gamla) // byxor H&M // kappa Twist&Tango här 

Hej fredag!

Hur mår ni idag? Jag är alldeles färdig och sitter och försöker jobba samtidigt som jag bara vill lägga mig ner över tangentbordet och ta en tupplur, haha. Jag antar att det är chocken som kommer med den rena luften här ute på landet för jag sov så djupt i natt och kom knappt upp när klockan ringde vid sju i morse.

Här är en outfit från tidigare i veckan och en favorit bland mina senaste outfits om jag får säga det själv. Det är så fint att klä sig i ljusa toner under hösten och vintern och jag har lovat mig själv att vara bättre på det i år, annars är det så lätt att jag hamnar i en spiral med endast svarta och mörka kläder när det blir kallt ute.

Mina vintage Chanel loafers fick jag en gång för många år sedan av mitt ex mamma. Jag använder dem med jämna mellanrum och det är ett par sådana skor som alltid kommer att få bo kvar i min garderob. De betyder lite mer än andra skor eftersom jag fick ta över dem efter henne och visst är det konstigt men jag kan sakna henne jättemycket fortfarande.

Jag antar att man inte bara gör slut med sin respektive utan även hela hans familj. Jag och Jacob är goda vänner idag men det är inte precis så att jag skulle hänga med hans familj längre, haha, det hade blivit lite konstigt men ibland tycker jag att det är synd att det måste vara så. Framförallt Jacobs mamma betydde väldigt mycket för mig under de tre åren som vi var tillsammans så jag tillåter mig själv att sakna henne lite då och då fortfarande.

Nu ska jag fortsätta att kämpa på framför datorn trots dagens känsla av trötthet, december närmar sig och det innebär alltid absolut mest jobb för mig och det här året är det mer galet än någonsin. Samtidigt sitter jag bara och njuter och känner tacksamhet för att jag uteslutande jobbar med saker jag ser fram emot och älskar att göra.

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Å förstår precis hur du känner. Jag saknar mitt ex mamma så mycket ibland. Hon blev som en extra mamma för mig och som jag umgicks mycket med under de fem år som jag och mitt ex var tillsammans.
  Tyvärr bor vi långt ifrån varandra idag så kan inte ses. Nu gör det allt lite ont i hjärtat.
  Tack för en inspirerande blogg!

  Therese 2017-11-13 03:28:54
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Tack själv fina Therese, för din fina kommentar och att du delar med dig. Det är skönt att veta att man inte är ensam ibland!

   Linn Herbertsson 2017-11-13 08:52:18
   Svara
 • Känner igen mig SÅ mycket om det där att sakna ditt ex förälder. Och håller med ovanstående, din hårfärg är så himla fin nu. Kram

  Julia 2017-11-12 22:55:16
  Svara
 • SJUKT snygg outfit och du har grymt vacker hårfärg 🙂

  Inredningstrender 2018 idag på bloggen:)

  Ha en kanon vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

  Maria at Inredningsvis 2017-11-12 19:06:25 http://inredningsvis.se/
  Svara
  • Svar på Maria at Inredningsviss kommentar.

   Tack fina du =) Jag kikade precis in ditt inlägg och tack för inspirationen, jag är så sugen på någon fin möbel i läder till vårt vardagsrum. Däremot har vi precis köpt en ny soffa men jag tänker en puff eller två fåtöljer. 🙂 Ha en fin vecka! kram

   Linn Herbertsson 2017-11-13 08:51:15
   Svara
 • Underbar kappa! Jag har en liknande som jag älskar! 🙂

  Johanna 2017-11-11 21:07:36 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson