Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

inspelning med Lyko och julkänslor

Yes, då var längtan efter julen total efter dagens inspelning tillsammans med Lyko!

Jag är ju tokig i julen och har försökt bortse från lussekatterna som har börjat dofta i matbutiken och julmusten som skymtar i kylen inne på 7eleven men efter idag kommer min längtan att hålla i fram tills början på december när jag äntligen får börja julstöka.

I morse möttes jag av världens härligaste inspelningsteam i en svit på Lydmar, de hade gjort så julfint, jag kände mig nästan som Arne Weise där jag satt i min soffa med julgranen i bakgrunden och delade med mig av en massa julklappstips. Resultatet får ni se i december.

I skrivande stund sitter jag i bilen med Mattias och Charlie på väg ut till landet. Resten av dagen bara försvann, jag mötte upp Matilda och jobbade bort ett par timmar och så har jag suttit och försökt planera mitt schema för resten av året. Många roliga samarbeten, event, aktiviteter och annat som inte får krocka med varandra.

Nu ska det bli alldeles magiskt att få komma ut till landet, vi tänkte laga köttbullar till middag, jag har varit sugen på det hela dagen och åt det till lunch också, haha. Mattias måste jobba lite och sedan ska vi tända en brasa, slänga oss i soffan och kolla på någon mysig film! Vi har börjat se om X-men och i nästa film tror jag att det är min favorit Jennifer Lawrence som börjat göra rollen som Mystique, jag älskar henne i den!

Jag hoppas att ni får en mysig kväll godingar så hörs vi i morgon, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Linn! Ditt hår är ju bara så fantastiskt vackert! Jag begriper inte hur du lyckas få sånt fint svall i håret samtidigt som det är borstat och slätt? Jag har väldigt mycket hår och supertjockt, så det är inga problem för mig att få ordentlig volym, men det blir ganska så ”burrigt” när jag lockat igenom hela håret. Jag brukar spraya varje slinga innan jag lockar och efteråt drar jag fingrarna genom hela håret, och det ser väl okej ut men inte fasen blir det så där välkammat och jämnt som ditt hår. Du har skrivit att du borstar igenom håret flera gånger per dag, men jag fattar inte hur lockarna då kan hålla så bra? När jag borstar håret efter jag lockat så blir det så himla stort och fluffigt, ser inte klokt ut, plus att lockarna blir mindre tydliga också.

  Vore väldigt intressant att höra hur du gör steg för steg för att få frisyren i detta inlägg, och framförallt hur du underhåller frisyren genom dagen med borstning, spray eller sånt. Använder du någon produkt efter lockning som gör håret slätt istället för fluffigt, till exempel, för att ”ta ner” håret litegrann och hålla ihop det? Åh, jag är nog inte så bra på att förklara, men hoppas du förstår. Vill ha ett jämnt, slätt lyxigt lockigt hår som du har, istället för ett trassligt fluff, haha! 🙂

  Kramar, Maria!

  Maria 2017-11-13 16:00:01
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej där! Tack för din kommentar, jag har faktiskt på min att-göra-lista att jag ska spela in en video där jag visar exakt hur jag lockar håret. Jag är dålig på att använda både värmeskydd och produkter efteråt, jag sprayar håret en gång med hårspray och sedan håller det resten av dagen även fast jag borsta håret ofta. Jag ska som sagt spela in en video med steg för steg så får du se exakt hur jag gör men jag tror även att det handlar mycket om vad för sorts hår man har. Jag har tunna hårstrån men många och du har som du skriver mycket hår och tjocka hårstrån. Kram

   Linn Herbertsson 2017-11-25 20:50:26
   Svara
 • Åh, jag längtar också till jul ❤ så kul med en video med julklappstips i december!

  Li 2017-11-10 15:24:41
  Svara
 • Jul jul strålande jul. Det närmar sig med stormsteg. Ser så fram emot julstämningen. 🙂

  Liw 2017-11-10 11:14:38 http://www.liwslust.se
  Svara
 • Vilken härlig inspelning!

  Josefine 2017-11-10 10:46:08 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Så snygg du är, älskar din hårfärg och styling! 🙂 Läste ikapp lite nyss och så fint det blir i er lägenhet, älskar färgen och så snyggt att måla bokhyllan. Ha en mysig kväll!

  Jossan 2017-11-09 19:20:55
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Hej där! Tack snälla, ja jag är lite mörkare än vad jag har varit tidigare och funderar faktisk på att lägga i en färgbomb från Maria Nila så det blir ännu lite mörkare i topparna. Trivs så bra i en mörkare nyans just nu 🙂 Tack, vad kul att du gillar lägenheten, kommer bli mycket bilder därifrån nu när vi börjar bli klara. Kram och ha en fin helg!

   Linn Herbertsson 2017-11-11 09:09:34
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson