Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg I bilder: brunch på Bardot, shopping och Mamma Mia the Party


Vilken helg jag har haft! Tänk så kunde man bara skruva tillbaka klockan och stanna kvar ett tag till. Vi började vår fredag med date night på Mr Voon! Miss Voon är ju en av mina favoritrestauranger och jag skulle vilja påstå att det är Stockholms bästa asian fusion restaurang och nu verkar det som att det finns två.

Om ni äter på Mr Voon måste ni testa deras tartare, sashimi, anka och det enda jag egentligen inte tyckte var tio poäng var servicen men det var deras första kväll och jag har stor respekt för att inte allt kan vara perfekt vid öppningen. Jag tror det här kommer bli en ny favorit för oss och jag skulle säga att lokalen är nästan ännu bättre än Miss Voon, högt i tak och ligger lite bakom Norrmalmstorg en bit in på Smålandsgatan. Känns lite New York när man kommer dit!

Efter vår middag i fredags mötte jag upp Mikaela och Sofia på en drink på Bardot, Sofia hade nämligen bestämt sig för att komma upp spontant till Stockholm men vi tog det ganska lugnt och var i säng vid halv två så jag vaknade pigg och glad i lördags morse.

Jag städade lite i lägenheten men som ni ser så står alla möbler huller om buller, de här möblerna ska snart säljas och vi väntar in våra nya som kommer i december. Så spännande! Även om vi har typ lika mycket till som vi måste beställa. 

Jag och Mattias var lite tidiga så vi tog ett glas bubbel tillsammans när vi kom till Bardot och väntade in vårt sällskap, Jonathan, Sofia, Kristian och Stina som kom vid halv två då vi hade bokat bord för att testa deras nya brunch.

Jag älskar brunch och framförallt frukost som ni vet så jag beställde granola, avokadotoast och bananpannkakor medan de andra åt lite matigare brunch. Det var andra helgen som Bardot hade öppet för brunch och framöver kör de varje lördag så jag misstänker att det kommer bli några fler besök för vår del.

Till efterrätt åt vi en kaka med blåbärsglass och cheese cake, efterrätterna var verkligen pricken över i!

Det blev lite shopping på stan, ett par nya boots, solglasögon och en tröja från Acne för min del innan vi gick hem och svirade om och kilade på fördrink hos Michaela och Damon tillsammans med Petra och Markus. 

Jag älskar Michaela och Damons lägenhet och känner mig alltid så hemma när jag kommer dit, bästa betyget man kan ge en lägenhet om ni frågar mig!

Vi laddade upp med ABBA-låtar såklart och vid åtta var vi på plats ute på Tyrol, så taggade för att få se och uppleva Mamma Mia The Party, jag har ju velat se showen i typ två år nu, haha!

Temat var grekisk taverna precis som i filmen och jag älskar att man åt samtidigt som showen var i full gång!

Första akten var ganska lugn så jag satt och hoppades att det skulle komma igång lite mer mot slutet och om det gjorde! De byggde upp stämningen riktigt bra och i slutet förvandlades hela salen till en enda stor fest och dans. Så sjukt kul när hela publiken börjar dansa!

Jag var dessutom positivt överraskad över att handlingen var väldigt annorlunda från filmen, med tanke på att jag har sett Mamma Mia-filmen alldeles för många gånger så var det kul att jag inte kunde alla scener utantill, haha. 

Bästa gänget, fan vad jag älskar att hänga med de här godingarna! Vi var ett laddat gäng efter showen, killarna åkte hem till oss och lirade gitarr medan jag, Michaela och Petra stack till V, mötte upp Michaelas urhärliga lillebror som firade sin födelsedag och dansade i flera timmar innan vi åkte hem och mötte upp de andra. Det var verkligen en sådan där kväll som man aldrig vill ska ta slut!

Hej hjärtan!

Ledsen för sen uppdatering idag men det blev lite kaosartat i morse när vi vaknade. Jag hörde hur både mina sms och whats app-meddelanden trillade in och förstod att det måste ha hänt något. När jag öppnade meddelandet från pappa förstod jag att det brann i närheten av vårt kontor så jag gick snabbt in i Omni-appen och fick se hemska videos från hur ett hus på Biblioteksgatan stod i full brand.

Det var ganska tidigt så Mattias sa åt mig att jag skulle lägga mig ner och somna om igen men jag kunde absolut inte sova. Vi bor ju väldigt nära kontoret så mina tankar började snurra ”tänk om det hade varit här hemma” och ”vad gör vi om det sprider sig till vårt kontor”. Så jag gick upp, satte mig och jobbade lite samtidigt som jag följde släckningsarbetet via nyheterna. Vid lunch gick jag bortåt mot Norrmalmstorg och fick ta en lång omväg p.g.a. alla avspärrningar för att lyckas ta mig fram till Alexias lunchevent tillsammans med Chaleur och Inuikki!

När jag gick förbi Stureplan kom det fortfarande rök från huset på Biblioteksgatan och det ligger så löjligt nära vårt kontor. Det är en längd med hus på andra sidan Birger Jarlsgatan som gör så att vi precis inte kan se rakt över till huset som har brunnit ner. Så läskigt! Jag och några av tjejerna vågade oss hit efter lunchen och har suttit här i ett par timmar nu, det enda vi känner av är en svag doft av rök.

Läskigt det där och ännu en påminnelse om att man ska vara så otroligt tacksam för allt och inte ta någonting för givet!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!
  Var har du köpt de snygga svarta klackarna med knyt runt ankeln? 🙂

  Klara

  Klara v 2017-11-09 10:01:15
  Svara
  • Svar på Klara vs kommentar.

   Hej Klara, klackarna är från Day Birger et Mikkelsen och går att köpa här https://apprl.com/sv/pd/4TYX/ (annonslänk) kram!

   Linn Herbertsson 2017-11-11 09:14:42
   Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️

  Pappa 2017-11-07 23:29:04 http://peter.herbertsson@comhem.se
  Svara
 • Kände röklukt hem t mig på ömalm också, men tror absolut inte den skulle spridas till ert kontor? Ni har ju både Biblioteksgatan OCH birgerjarlsgatan emellan? Eld sprider sig dock lätt till hus vägg-i-vägg men vore galet om lyckades komma dit bort t er

  Mia 2017-11-07 16:51:08
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Du har säkert rätt, jag har inte så bra koll på hur elden sprider sig men det låter vettigt. När jag stod och kikade på huset som stod i full brand så blev jag verkligen imponerad över att det inte spred sig till husen runtomkring, herregud, det såg så läskigt ut. Vi slapp undan med lite branddoft som kom med vinden då och då under resten av dagen och morgonen därpå.

   Linn Herbertsson 2017-11-11 09:28:29
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson