Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 45

 

veckans planer

Hej måndag! Idag skulle jag egentligen på en konferens som handlar om GDPR. General Data Protection och det är på tiden att dataskydd tas på allvar och att konsumenter skyddas och informeras om vilka rättigheter de har och borde ha när information samlas in och sparas på nätet. Däremot hade jag ingen hundvakt och konferensen håller på 9-17 så det går inte. Istället jobbar jag hemifrån idag då det fotas på kontoret. Jag ska sätta mig med min redovisning nu som måste iväg och vid lunch ska jag och Charlie gå en långpromenad. På tisdag ska jag på ett roligt möte i Gamla Stan på förmiddagen och vid lunch har Alexia ett event tillsammans med Inuikki. På onsdag ska jag fota med Matilda och vid lunch ska jag göra något jag inte har gjort på säkert fem år. Jag ska bleka tänderna, jag vet inte om det är nödvändigt men jag dricker ju en hel del kaffe så de kan säkert bli en nyans vitare eller två. På torsdag har jag en inspelning tillsammans med en kund hela förmiddagen och på kvällen har mitt favorithak Bardot 1-årsjubileum, tänk att vi har hängt där i ett helt år redan, det känns nästan längre eftersom det nästan känns som ett andra hem, haha. På fredag är min plan att åka ut till landet och jobba därifrån hela dagen för på lördag ska jag till Norrtälje och på lördagkväll ska vi på middag hemma hos Jonathan och Mikaela och få kika på deras nya lägenhet, det ska bli så kul. Vi ska dessutom vara hundvakt åt Mattias mammas hund så i helgen har vi två små att ta hand om.

veckans bästa

Ok, det blir ett filmtips igen som jag hoppas kan liva upp er vecka lite. Ett ganska otippat filmtips för att komma från mig kanske men vi såg filmen Thor – Ragnarök på bio förra veckan och det är utan att överdriva en av de bästa filmerna jag har sett i år, haha. Jag har sett första Thor-filmen också, den var inte ens i närheten av lika bra och de måste ha bytt både producent och regissör inför andra filmen för det var något av det roligaste och mest välgjorda jag har sett på länge. Så om ni ska gå på bio i veckan vet ni var ni ska se, ett tips är däremot att se både första Thor-filmen och även The Avengers om ni ska hänga med i alla skämten ordentligt. Enjoy!

veckans sämsta

Jag går sällan ut på lördagar längre, främst för att jag tycker att måndagen blir så seg och jag känner fortfarande av bakfyllan idag. Jag hoppas att jag är tillbaka efter vår lunchpromenad och oavsett så var det så värt det. För vilken kväll vi hade på Mamma Mia The Party, efteråt var de andra sugna på att fortsätta festen hemma hos oss men jag och Michaela var danssugna så vi stack till V och hängde med hennes bror och hans vänner innan vi gjorde dem andra sällskap igen. Det var längesedan jag skrattade och dansade så mycket och lite bilder från min helg kommer i morgon bitti!

veckans låt

Den här veckan måste ni lyssna på Khalid –  Young Dumb & Broke. Det var när vi körde till och från Rånässlott som Esse spelade Khalid för oss och jag har lyssnat på honom varje dag sedan dess. Vilken röst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Vart bleker du tänderna någonstans?

  Linnéa 2017-11-07 11:43:13
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej där, jag blekte tänderna med laser hos Mirala Clinic på Sveavägen 62 här i Stockholm. Jag gjorde skenor också för man ska bleka ett par gånger med dem hemma innan man ser det slutliga resultatet så jag lovar att uppdatera då igen när jag har gjort det. 

   Linn Herbertsson 2017-11-11 09:34:09
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson