Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

frukostcravings och bakfylla

Hej söndag! Mitt huvud dunkade när jag vaknade för en timme sedan, det betyder ju iof att jag hade sjukt kul igår, haha. Ofta tycker jag att bakfyllan blir värre när jag ligger kvar i sängen så jag gillar att stiga upp, ta en dusch och en alvedon eller två om det fortfarande behövs. Och visst är det konstigt men en bakisdag känns så mycket mer meningsfull om man tar sig ut och gör något så nu ska jag försöka få liv i Mattias och Charlie.

Den här magiska frukosten blev vi serverade i onsdags på Rånäs Slott och jag är sugen på något liknande så frågan är om det inte blir något brunch/frukostbuffé på något härligt hotell. Jag längtar tills vi har köpt nytt matbord och kommit iordning i lägenheten så att jag kan göra brunch hemma istället men under tiden ska jag njuta av lyxen att blir serverad mat, det är inte helt fel det heller.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Uppe kl 09 en söndag dagen efter?? Har aldrig förstått mig på såna 😛 Själv är man nöjd om man lyckas ta sig ut innan kl 14 dagen efter om man ens lyckas med det haha! Hur gör du???

  moa 2017-11-05 13:22:44
  Svara
  • Svar på moas kommentar.

   Hehe, klockan nio var det inte riktigt men nästan, men det händer ibland, vissa gånger sover jag i princip hela dagen efter, jag tror det handlar mycket om dagsform för mig, om jag har haft en stressig vecka, sovit mycket eller för lite osv. Dricker jag mycket starksprit (läs shots) så brukar jag bli betydligt mer sliten och trött så jag försöker hålla mig till bubbel och vin och då mår jag helt ok dagen efter. Kram! 

   Linn Herbertsson 2017-11-11 09:50:20
   Svara
 • Såg din insta story 😂😂. Din kille såg pissed off ut på killen som frågade om han var singel. Jättekul! Vilket mysigt ställe. Dum fråga men var det en föreställning i samband med middagen? Berätta mer om det…såg så mysigt ut.

  Tina 2017-11-05 10:14:53
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Haha, ja det var så kul och jag ropade ”Jaaaa!” i bakgrunden för jag hoppades att de skulle tvinga honom att dansa med tjejen som hade huvudrollen då. Till min besvikelse slapp han! Det var Mamma Mia The Party på Tyrol, magisk show och du kan se fler bilder och läsa mer om den i det här inlägget http://linnherbertsson.metromode.se/2017/11/07/min-helg-i-bilder-brunch-pa-bardot-shopping-och-mamma-mia-the-party/ Kram!

   Linn Herbertsson 2017-11-11 10:01:25
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson