Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en söndag i stan

Hej älsklingar! Så underbart att spendera en helg i stan och det kommer bli ännu bättre när vi börjar bli klara med renoveringen av lägenheten. Just nu är det lite stökigt, hehe, men jag njuter av varje sekund. Igår gick jag i stan och shoppade lite, jag tror inte att jag har strosat runt i stan sedan innan sommaren. Vi åt brunch med några vänner och på kvällen var vi på drink hos Michaela och Damon med Petra och Markus och sedan bar det av mot Mamma Mia The Party, och vilket party! Och vilken upplevelse!

Jag älskar ju ABBA, mest för att deras låtar gör mig så otroligt glad men också för att de påminner mig så mycket om mamma. Ett av de inläggen som jag personligen tycker mest om av alla inlägg jag har skrivit under mina nio år som bloggare är det här – Min Dancing Queen – klicka för att läsa! Min älskade mamma! Jag var rädd att det skulle bli jobbigt igår men inte alls, det var en kväll full av lycka, skratt och glädje. Tack för det livet!

Nu ska jag tillåta mig själv att vara lite bakis och bara mysa, köpa en påse godis eftersom jag har varit så duktig och undvikit socker hela veckan, sätta på en riktigt bra film och mysa ner mig i soffan tillsammans med Mattias och Charlie.

Puss på er, ha en fin söndagskväll så hörs vi i morgon bitti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vart kan man köpa den fina kappan? 🙂

  Sandra 2017-11-06 20:08:36
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Kappan kommer från Max Mara och säljs i deras butik på Birger Jarlsgatan här i Stockholm men jag tror att den även finns i Jackie-butikerna.  🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2017-11-11 09:56:11
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson