Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

svar på läsarkommentarer

Hej, jag är nyfiken så här ett år senare på serumet bioeffekt om det var värt pengarna? Låter ju bra och smidigt att enbart behövaha d på natten men priset om det inte ger effekt är ju inte kul. 

Hej Christel! Åh jag använde serumet i två månader och älskade konsistensen, men tyvärr tror jag att jag hade behövt använda det längre för att verkligen se effekt. Jag får ju testa så otroligt många produkter i mitt arbete och bytte till en annan serie efter två månader och min tanke var att fortsätta med serumet men glömde helt bort det. Ska se om jag hittar det hemma när vi har renoverat klart för jag minns att jag tyckte mycket om det. Sedan tror jag att det är som med alla skönhetsprodukter, att bara för att det hade fungerat på mig så kanske det inte hade passat dig så det bästa är nog att testa själv. Lycka till, kram!

Hej, Åh vad jag känner igen mig! Det är exakt lika för mig. Kan ersätta en kvällsmåltid och istället äta godis/chips. Går inte heller upp i vikt eller så men tänker att det inte alls är bra fysiskt eller psykiskt för kroppen. Jag ska också försöka bättra det. För egen del hjälper det lite att se till att faktiskt äta mat regelbundet. Alltså inte hoppa över någon måltid. Uppdatera gärna kring hur det går för dig! Lycka till /Jenny

Tack för peppen Jenny! Det har gått så bra den här veckan, jag äter hälsosamt under dagarna och dricker en hel del varmt vatten. Jag har även dragit ner på antal koppar kaffe per dag då jag vet att sockersug triggas om kroppen är uttorkad. Om jag klarar hela veckan utan bullar och godis så blir det en fuskdag på söndag tänkte jag och då ska det bli intressant att se hur det känns på måndag, jag lovar att uppdatera allt eftersom. Hur har det gått för dig? Kram!

vad har du för strl i jeansen? hur lång är du?

Jag har storlek 29 i mina jeans från Twist & Tango så de är lite stora i midjan. Jag har oftast runt storlek 26 i midja men jag tänkte gå in dem och låta dem töjas lite sedan kommer jag sy in jeansen hos min skräddare. Jag brukar göra så för annars blir de för korta i benen. Jag är 176 cm lång.

hej vart köpte du den tjusiga väskan? På schuttis?? kram

Nej, min YSL-väska köpte jag i Paris för två-tre år sedan så jag vet faktiskt inte om modellen fortfarande görs men annars kanske den går att hitta begagnad? Kram!

Ah jag forstar precis vad du menar! Jag bor i London och mamma & pappa fortfarande i Sverige. Fy tusan vad avis jag kan bli nar mina kompisar bara spontant sadar bestammer sig for att spendera helgen hos sina foraldrar som bara bor inom en timme bort, eller de som bara kan ta bussen hem till sina foraldrar. Men jag forsoker precis som du tanka positivt – att oj vad jag tar vara pa tiden med mamma och pappa nar vi val ses. Och sedan far jag paminna mig om varfor jag valde att flytta och allt fint det har fort med sig ocksa!

Åh jag känner verkligen med dig! Jag påminner mig själv om det precis som du och jag hade aldrig valt att bo kvar i Malmö oavsett, för jag var inte lycklig där. Kram och ta hand om dig!

Vilket fint porslin du har – vart kommer det ifrån? /Anna

Tack snälla! Det är från Eva Solo, du kan se samarbetet jag gjorde tillsammans med Eva Solo här, där finns länkar till alla olika delar av serien.

Jag vet! Har pojkvän utomlands, föräldrar i annan stad och mina två bästisar i olika städer. Ett tag var min syster på väg att flytta, men det hade jag inte fixat, haha. Som du säger så blir det kvalitetstid när man väl ses, men att ha sin pojkvän i London är hemskt för det mesta.

Jag förstår verkligen! Jag hade distansförhållande i ett år med min före detta pojkvän. Ett år Stockholm-Malmö kändes helt ok men det var fruktansvärt när man skulle åka hem på söndagskvällarna, det gjorde ont i magen nästan. Det som var positivt var att man hade så mycket tid för vänner och annat på vardagskvällar och de helgerna man inte sågs men ett år räckte för oss, hehe.

Åhh snälla säg att du har färgkoden till väggarna? Ska måla om hemma och denna hade varit perfekt! TACK på förhand

Blåstång halv 50% heter färgen i vår lounge och den kommer från Jotun. Det är samma färg som Petra har i sitt vardagsrum, så fin!

Vart är soffbordet ifrån? Letat ihjäl mig efter ett jag gillar och detta var verkligen så fint!

Det är Petras privata så jag vet tyvärr inte men ska fråga henne så fort vi ses. Påminn mig!

Haha gud vad uppfriskande det är med någon som är ärlig med sina ”sämre kvalitéer”. Är precis likadan själv, vill verkligen sluta äta socker hela dan varje da men det är ju så himla gott?! varför ta bort allt gott här i livet? skämt åsido så tycker jag verkligen att man ska få äta allt med måtta. kanske inte fem kanelbullar i veckan utan det kan ju räcka med bara en, haha. KRAM!

Haha, jag har hur många sämre sidor som helst så jag kanske ska börja skriva mer om dem då om du tycker att det är uppfriskande, hehe. Och ja, jag håller med, jag kommer inte sluta med sötsaker helt, jag vill äta det med måtta men eftersom jag är så pass sockerberoende så måste jag dra ner på det nästan helt åtminstone i en vecka för att komma bort från sötsuget. Kram och ta hand om dig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Alltid kul med frågestund. Tänk så olika det kan vara, när jag bodde längre bort från mina föräldrar träffade jag dem oftare. Nu bor de en timme bort och vi ses ett par gånger per år. Känns som ett projekt att åka även om det är nära, känner att jag är ”tvungen” att sova över osv.

    pilla 2017-11-03 19:44:41 http://utochspring.com
    Svara
  • Känner igen det problemet med att byxorna är för korta, jag har samlat ihop sidor som säljer långa byxor med en Tall kategori på min blogg:http://missjennie.se/byxor-for-langa-manniskor/ Jag tänkte handla hem, dock är det från England men frakt är inte så dyrt 🙂

    jennie 2017-11-03 12:00:05 http://www.missjennie.se
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson