Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mörkblått vardagsrum

God morgon torsdag!

Jag tog den här bilden i lägenheten i morse och jag är KÄR i vår nya väggfärg i vardagsrummet. Konstigt nog tycker jag att det känns större i vardagsrummet nu även om den här färgen är ganska mörk. Det kanske är för att stuckaturen och taket blir mer framträdande, jag vet inte men jag längtar tills jag får börja inreda. Vi har beställt en matta som kommer i mitten av november och en soffa som kommer i slutet av november, så laddad för det!

Nu är jag på kontoret och ska jobba bort ett par timmar innan jag ska till frisören. Jag är sugen på mörkare hår men jag ska vänta med att färga mitt hår ett tag till så att jag låter det ljusa växa ut så istället ska vi jobba in en mörkare nyans med hjälp av extension. Jag har ju ganska mörk utväxt i mig själv nu men jag vill att helhetsintrycket ska bli ÄNNU mörkare! Mörkt, mörkt, mörkt, jag vill att allt ska vara mörkt just nu, haha…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vad SNYGGT det blir Linn! Så spännande det ska bli att se det mörka golvet till oxå ( blått+mörkbrunt oslagbart snyggt i inredning i mitt tycke:)

  Lina 2017-11-05 16:38:50
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Tack snälla! Det är så fint med det mörka golvet och den här färgen, fler bilder kommer snart så att du får se 🙂 Kram och ha en fin helg!

   Linn Herbertsson 2017-11-11 09:40:35
   Svara
 • Jätte fint . Jag målade Petrol färgat i mitt kök jag blev jätte nöjd. Vad är det för färgkod ? Ha en fin helg.

  Mia 2017-11-03 18:42:04
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Åh ja, jag kikade på Petrol också men den blev lite för mörk hemma hos oss. Den blå färgen vi har målat i vardagsrummet är färgen ”Nordiskt hav” från Nordsjö. Dessvärre har jag inte färgkoden men ska se om jag kan kolla upp den. Ha en fin helg kära du!

   Linn Herbertsson 2017-11-11 10:02:56
   Svara
 • Schnygg färg! Detaljer, tack 🙂

  Olivetti 2017-11-02 13:20:01
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson