Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

energidippar, mellanmål och positiv energi

Hej älsklingar! I veckan delade jag och Joanna en härlig stund på kontoret med de nya Risifrutti – Utan tillsatt socker! Vi kände att vi behövde en paus och fylla på depåerna med positiv energi. Och vet ni vad som är positiv energi för mig? Det är det här kontoret och alla fantastiska människor jag får dela det med!

Jag längtar hit på morgonen när jag vaknar och som ni vet så är Joanna en av mina favoriter som sitter här med mig. Joanna är på kontoret väldigt ofta precis som jag och när man har suttit framför datorn en hel dag så kan man lätt få en energi-dipp eller två. Då vet jag att jag alltid kan kolla upp bakom datorskärmen och prata med någon av tjejerna, våra samtal ger mig så mycket positiv energi!

Jag älskar Risifrutti och åt det jättemycket i tonåren och jag är så glad för nu har det äntligen kommit en Risifrutti utan tillsatt socker som istället är sötad med stevia, Risifrutti görs dessutom här i Sverige på svensk mjölk och grädde. Min favorit har alltid varit Risifrutti med hallon och Risifruttis nyheter utan tillsatt socker kommer i smakerna jordgubb och hallon/passion som var helt magisk. Ett litet tips för att lyxa till det ännu mer är att strö lite kanel över din Risifrutti, det smakar så bra ihop. Enjoy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand