Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

loungen på kontoret och levande ljus överallt

Förra veckan började tjejerna i repan tända ljusa på alla våningar här på kontoret så det är jättemysigt när man kommer till kontoret på morgonen.

Vi har en lounge som vi går genom till vårt rum som vi delar med ett annat företag, Phoodster…

…som sitter in genom dörren till höger och till vänster går man in till vårt kontor!

Hej tisdag!

Hur mysig börjar vår lounge på kontoret bli? Det kommer hända en hel del både här och inne i vårt rum då Petra och Carro är i full gång att börja beställa mattor och nya skrivbord och stolar åt oss. Det är ju en viss leveranstid på allt men vi räknar med att kontoret är helt klart fram tills jul.

Jag har precis vinkat av pappa som är på väg till tåget som ska ta honom hem till Skåne. Usch, jag avskyr farväl och undrar ibland hur jag hamnade i den här sitsen, där några av personerna som betyder absolut mest för mig inte bor i samma stad som jag. Jag avundas sällan andra människor, jag är så glad och tacksam för mitt liv men är det något jag tillåter mig att avundas andra under korta stunder så är det dem som har alla sina familjemedlemmar och vänner nära. I nästa stund försöker jag tänka på allt som är positivt med att man inte ses hela tiden. T.ex. att man tar tillvara på tiden när man umgås på ett helt annat sätt, det blir väldigt mycket kvalitetstid.

Nu ska jag försöka tränga bort saknaden efter pappa och jobba undan lite mail och grejer innan vi ska hoppa på en buss utanför kontoret som ska ta oss till Rånässlott, där blir det afternoon tea och utomhus-bastubad för hela slanten. Jag längtar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Usch jag känner igen mig. Flyttade till Skåne förra sommaren, men varje gång efter att jag besökt mina föräldrar och varje gång jag kommer hem känns det tungt. Gråtfest i några timmar, paniken av att jag lämnat min stora trygghet och att jag framför allt aldrig kommer bo i samma stad som de. Aldrig ha någon som kommer förbi, tar hand om en så som bara ens föräldrar kan göra.

  Fy, jag behövde iaf läsa att jag kanske inte känner mig ensam i att sakna så tack för det! ❤️

  Amalia 2017-11-05 22:36:29
  Svara
  • Svar på Amalias kommentar.

   Tack för att du delar med dig fina du, det är skönt för mig att höra att jag inte är ensam jag också. Ta hand om dig, kram!

   Linn Herbertsson 2017-11-11 09:36:41
   Svara
 • Miss U 2 ❤️❤️❤️

  Pappa 2017-10-31 14:30:25 http://peter.herbertsson@comhem.se
  Svara
 • Vart är soffbordet ifrån? Letat ihjäl mig efter ett jag gillar och detta var verkligen så fint!

  Jonna 2017-10-31 13:28:29
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Det är Petras privata så jag vet tyvärr inte men ska fråga henne så fort vi ses. Påminn mig!

   Linn Herbertsson 2017-11-02 12:20:43
   Svara
 • Åhh snälla säg att du har färgkoden till väggarna? Ska måla om hemma och denna hade varit perfekt! TACK på förhand

  Vilma 2017-10-31 11:58:56
  Svara
  • Svar på Vilmas kommentar.

   Blåstång halv 50% heter färgen i vår lounge och den kommer från Jotun. Det är samma färg som Petra har i sitt vardagsrum, så fin!

   Linn Herbertsson 2017-11-02 12:21:14
   Svara
 • Jag vet! Har pojkvän utomlands, föräldrar i annan stad och mina två bästisar i olika städer. Ett tag var min syster på väg att flytta, men det hade jag inte fixat, haha. Som du säger så blir det kvalitetstid när man väl ses, men att ha sin pojkvän i London är hemskt för det mesta.

  Louise 2017-10-31 11:20:11
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Jag förstår verkligen! Jag hade distansförhållande i ett år med min före detta pojkvän. Ett år Stockholm-Malmö kändes helt ok men det var fruktansvärt när man skulle åka hem på söndagskvällarna, det gjorde ont i magen nästan. Det som var positivt var att man hade så mycket tid för vänner och annat på vardagskvällar och de helgerna man inte sågs men ett år räckte för oss, hehe. 

   Linn Herbertsson 2017-11-02 12:23:26
   Svara
 • Ah jag forstar precis vad du menar! Jag bor i London och mamma & pappa fortfarande i Sverige. Fy tusan vad avis jag kan bli nar mina kompisar bara spontant sadar bestammer sig for att spendera helgen hos sina foraldrar som bara bor inom en timme bort, eller de som bara kan ta bussen hem till sina foraldrar. Men jag forsoker precis som du tanka positivt – att oj vad jag tar vara pa tiden med mamma och pappa nar vi val ses. Och sedan far jag paminna mig om varfor jag valde att flytta och allt fint det har fort med sig ocksa!

  Sandra 2017-10-31 10:56:01
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Åh jag känner verkligen med dig! Jag påminner mig själv precis som du och jag hade aldrig valt att bo kvar i Malmö oavsett. Kram och ta hand om dig!

   Linn Herbertsson 2017-11-02 12:06:59
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind