Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ny stationär dator och en flytt in till stan

God morgon tisdag! 

Yes, det blev som sagt en stationär dator förra veckan som nu pryder mitt skrivbord här på kontoret och nu börjar jag förstå varför man alltid har stationära datorer på kontor, för det är det absolut bästa för nacken och kroppen, haha. Redan efter bara ett par dagar så har min spända nacke gett med sig och i morse körde jag ett yogapass igen och nu är förhoppningsvis min nacksmärta snart ett minne blott.

Igår gjorde vi ett ryck, golven är ju klara i lägenheten men vårt sovrum har varit fullt av möbler ända upp till taket så det har varit omöjligt att bo där. Igår bar vi däremot ut soffan och lite annat i vardagsrummet, tog av täckplasten från hela köket och lägenheten är numer beboelig! Redan förra veckan började vi känna att vi saknar stan, att hinna träna på morgonen och lite rutiner som innebär annat än att gå upp svintidigt och sitta i bil minst två timmar om dagen.

I kväll sover vi däremot på landet för vi måste åka ut och hämta alla grejer vi har tagit dit så det är lika bra. Det kändes lite konstigt igår när vi skulle slå oss till ro i lägenheten, jag saknade vårt vardagsrum på landet och naturen men jag vänjer mig förhoppningsvis snabbt igen. Förra veckan kändes det som en omöjlig tanke att flytta in till stan igen, hehe, men fördelarna med att bo i stan i veckorna väger tyngre än nackdelarna just nu.

Nu ska jag sätta mig och svara på ett gäng mail och få lite gjort så vi hörs lite senare!

Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag jobbar bara på laptop sen några månader tillbaka, är sjutton inte lika effektivt heller… Har börjat jobba hemma mer än på kontoret och ville inte ta med ful-skärmen som står där men den du har är ju riktigt snygg. Har aldrig haft stationär dator men alltid haft dubbla skärmar när jag jobbar så skillnaden är enorm nu.

  Jenny 2017-10-22 09:03:51
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Haha, ja jag har varit så van vid laptop men nu märker jag att det är så otrolig skillnad att sitta vid en stor datorskärm, jag älskar det! Kram

   Linn Herbertsson 2017-10-25 22:14:30
   Svara
 • Hej!
  Jag undrar om du som är grym att stå i huvudstående har några bra tips?
  Jag själv har försökt länge och nu de senaste gången ramlade jag rätt så illa och fick ont i nacken. Så nu är jag rädd att jag kanske inte riktigt vågar göra det igen. Hoppas du kan dela mig dig av något bra tips för jag vill verkligen lära mig? Kram

  Hanna 2017-10-18 13:04:56
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Oj, var försiktig i fortsättningen! Man kan skada sig allvarligt om man har otur när man yogar. Jag hoppas att din nacke är bättre igen. Mitt bästa tips är att köra ett helt pass som är förberedande för huvudstående, ju mer du stretchar höfterna under ypgapasset desto lättare är det att få upp benen vid ett huvudstående. Det finns en gratisvideo med ett 45 min långt pass på Youtube här https://www.youtube.com/watch?v=Gndw8zyFAyE som jag tycker är bra men det allra bästa passet hittar du på Yogobe här https://yogobe.com/se/videos/65490660?seekp=74 men där måste man vara medlem för att kunna titta på deras yogavideos. Lycka till och var försiktig! 

   Linn Herbertsson 2017-10-25 21:43:52
   Svara
 • Hej! Var har du köpt tavlan undrar Elisabeth

  Elisabeth Malm 2017-10-17 12:11:06
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind