Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

nu tar jag helg

Ungefär så här tänker jag mig att min helg ska se ut, minus allt regn då förhoppningsvis!

Hej hjärtan!

Mår ni bra idag? Det är ju ändå fredag och helg! Jag ska ta det så lugnt i helgen, det har regnat jättemycket på landet den senaste tiden men nu verkar det som att det ska bli uppehåll ett par dagar så jag ska passa på att gå långpromenader med Charlie och så ska vi fixa lite i trädgården. Det har varit en helt fantastisk jobbvecka men jag känner mig helt utpumpad idag. Som ni vet så brukar jag blogga under helgen men jag funderar på att ta helt ledigt lördag och söndag för en gångs skull! Jag är iväg med Johan hela dagen på söndag så i morgon ska jag lägga all fokus på att mysa med la familia och se om jag kan låta datorn förbli avstängd hela dagen.

Ha en fin helg så hörs vi som vanligt på måndag igen, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hoppas du har haft en riktigt bra helg!

  Josefine 2017-10-16 07:50:21 http://direktflytt.se/
  Svara
 • Gud vad mysigt!
  Men du skulle väl på födelsedagsfirande?

  Mia 2017-10-14 09:42:27
  Svara
 • Du med, ha en mysig helg och blir det regn, så ser det hyfsat mysigt ut med brasa och smattret mot rutan, det oxå!

  Lina 2017-10-13 20:19:14
  Svara
 • Vi planerar också dagar på sambons familjs sommarställe i Höörtrakten denna helg. Hoppas på sol och mysiga skogspromenader vi med.
  Trevlig helg ❤️

  Li 2017-10-13 17:38:34
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry